Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van okom aggódni az ex miatt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van okom aggódni az ex miatt?

Figyelt kérdés
3 hónapja vagyok együtt a barátnőmmel, másfél éve lépett ki egy komoly kapcsolatból. Néha szoktak beszélni az exével, ez nem is zavar, de instagrammon fent van még az összes közös kép, engem meg be sem követett.
2021. jún. 6. 09:24
 1/9 anonim ***** válasza:
95%
Engem zavarna. Beszéld meg vele. Minek kell haverkodni szakítás után?! Sose értettem. Én ha valamit lezárok azt lezárom. Úgy sokkal nehezebb továbblépni ha még tartják a kapcsolatot.
2021. jún. 6. 09:30
 2/9 anonim ***** válasza:
78%

Nem érdekelne. Én nem hiszem, hogy a múltat titkolni kéne.

Egyébként nem kéne közösségi média alapján következtetéseket levonni. Ott vagy vele, beszélsz hozzá, látod a viselkedését, reakcióit, tetteit, ez nem elég?

2021. jún. 6. 09:37
 3/9 anonim ***** válasza:
34%

Veled dug?

Akkor mi a bajod?

2021. jún. 6. 10:06
 4/9 anonim ***** válasza:
82%
Attól függ hany évesek vagytok. Mikor szakítottak, mikor jöttél a képbe stb.
2021. jún. 9. 21:50
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

3as mi van ha "veled is"meg az exxel is?

Szerintem nem zárta le a kapcsolatot,ha az ex nyitna te repűlnél.

2021. jún. 9. 22:34
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Engem ez így ebben a formában fixen zavarna.

25/N

2021. jún. 10. 00:33
 7/9 anonim ***** válasza:
Azert fura, mert hacsak nem egy Himalaja expedicion kozosen vettek reszt, akkor azert a szakitas lenduleteben megy a torles, vagy beallitasok valtoztatasa, meg az uj partner elott.
2021. jún. 11. 02:00
 8/9 A kérdező kommentje:
Minden kép fent van, nemcsak amint barátokkal vannak közösen, mert azt megértem, hogy letörli, de rengeteg amin ketten vannak, vagy amin csak az ex, és oda van írva, hogy mylove
2021. jún. 11. 07:33
 9/9 anonim ***** válasza:

Azin gondolkodj el,hogy neki nem gáz e!

Ki van rakva mindenki számára,hogy az én szerelmem.Közben meg veled van.

Az egy dolog,hogy a multat nem lehet eltörölni,de ne haragudj,azért nem muszáj fals "hirdetőoszlopokat" kirakni mindenkinek.(mar ha igaz,hogy teged szeret)

Ennek mi értelme?

Ez gáz neki is,de téged is degradál ezzel az ismerősei vagy követői előtt.

Mi a xarért nem csak te vagy a nyilvanos képein?

Egy csoportkép mittomén az Andokban,vagy nyaraláson,es rajta van.Hát istenem.Meg nem egy tragedia.De az,hogy ott virítanak kettesben a képeken..

Sztem gáz!De minimum full tapintatlanság veled szemben.

Rakja el magának egy mappába,ha annyira fontosak azok a képek.Es ne mutogassa,mikor meg veled van.

2021. jún. 11. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!