Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha félek lefeküdni a barátommal?
Szeretem és vágyom is rá szexuálisan, de félek, hogy fájni fog, vagy nem leszek jó benne... vagy nem lesz a barátomnak jó érzés ‘bennem lenni’.. szóval mindentől 😭 nem tudom, hogy lehetne leküzdeni ezeket.
Azt hazudtam neki, hogy nem vagyok már szűz... közben nagyon is. Ő már sok lánnyal volt, és nem akartam hogy azt higgye egy tapasztalatlan kislánnyal jár..
22L

Most már semmit. Talán őszinteségre, és nem hazugságra kellett volna alapoznod, akkor most nem lennél ilyen dilemmában.
Három dolgot tehetsz.
1. Szakízasz, mert így igazából ez nem kapcsolat.
2. Megmondod neki az igazat. Aztán vagy kidob, amiért hazudtál, vagy a szerelme nagyobb lesz, mint a hazugság miatti haragja, és elnézi neked.
3. Továbbra is fenntartod a hazugság látszatát, reszketve szétteszed neki a lábad, ő pedig az első behatoláskor már tudni fogja, hogy hazudtál. És vagy kidob a hazugságod miatt, vagy elnézi.
A továbbiakban pedig próbálj meg 22 évesen ennél kicsit érettebben viselkedni!

Elég nagy butaság volt hazudni neki. Mond el neki az igazat.
Amúgy ha így rágörcsölsz akkor nem lesz ebből semmi.

Mondd meg neki az igazat, nem lehet hazugsággal kezdeni.
Szexet meg addig ne erőltessétek, csak ha már biztos vagy benne, hogy szeretnéd.

Mondd el neki minél előbb az igazat. Hazugságra nem lehet építeni egy kapcsolatot. Plusz gondolom te se szeretnéd úgy elveszteni a szüzességedet, hogy hazudtál a pasinak, szorongsz minden miatt, és jó eséllyel egy hatalmas kudarc lesz az első élményed. Ami kihathat az egész szexuális életedre, problémát generálva nem csak a te, hanem mások életébe is.
Legyél mindig őszinte, és olyannak add oda magadat, aki megértő és megvan köztetek az összhang.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!