Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, és hogyan lehet leküzdeni, hogy mindig az előző pasi(ka)t sírom vissza?
Figyelt kérdés
Szeretném előre leszögezni, hogy én is teljes mértékben tisztában vagyok vele, hogy ez nem normális dolog, de automatikusan jön belülről ez az érzés. Olyan, mintha az előző srácokat (akikkel jártam, vagy randizgattam, kavartam, lefeküdtem) mindig jobbnak érezném, mint azt, akivel aktuálisan vagyok, randizom. Mintha tudat alatt arra koncentrálnék mindig, hogy jajj bezzeg a "Tomival" anno mennyivel jobb volt "x" dolog, mint a mostani fiúval, holott nyilván van y,z,zs dolog amiben a mostani fiú sokkal jobb. Ma a városban láttam az egyik pasit, akivel egyszer randiztam, és lefeküdtem (de végül nem akart inkább kapcsolatot), valaki mással, és rossz érzés fogott el, valahogy azt éreztem, hogy annyira jó lenne, ha velem andalogna a Duna-parton, holott most éppen alakul valami egy nagyon kedves, aranyos sráccal. Más is érzett már hasonlót esetleg?2021. jún. 5. 18:49
1/3 anonim válasza:
Ez ilyen önsanyargatás. Sok értelme nincs. Úgy kell viselkedni és dönteni, hogy utólag ne bánjunk semmit, tudván, hogy mindent megtettünk a kapcsolatért és akkor nyugodt szívvel lépünk tovább
2/3 anonim válasza:
Biztos a srácokkal akik jársz, azok is épp így gondolkodnak
A szereti B t, B szereti C t es így tovább
3/3 Ramos ökle válasza:
Ez az örök elégedetlen típus. Sajnos általában ez egy állandó állapot, nehéz tenni ellene.
Valójában teljesen mindegy szinte, h a jelenlegi vagy a következő barátod jobb lesz vagy nem, mert nem fogod annak érezni. Azt éreznéd jobbnak, aki mindenben megfelelne. Mert ha csak egy dologban is nem fog, akkor máris jön az az egy, amire koncentrálni fogsz.
Talán az a baj, h a figyelmedet nem az kapja el hosszabb távra, h mi a jó a mostaniban, nem arra fókuszálsz. Ezt a gondolkodásmódot meg lehet változtatni, de sok meló.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!