Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik az hogy ez a srác...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik az hogy ez a srác rájöjjön hogy mégis csak én kellek neki?

Figyelt kérdés

Másfél hónapja találkozgatunk, többnyire bulik végén estünk egymásnak (szex nem volt), az utóbbi időben egyre inkabb úgy tünt hogy közös programokat kezdett szervezni kettőnknek, nappal, józanul (pl. átjött volna hozzám a héten nekem es a tesómnak főzni).

Viszont nem akar a "barátom" lenni, mivel valami nagy gebasz van a lelkében és fél lekötni magát (ez igaz, ez tény).

Tegnap viszont ezt a szitut nem birtam tovább és rákérdeztem hogy akkor most mi van, mert ez a kétes helyzet nekem már rossz. Erre mondta hogy nem tudja mit akar... Megkérdeztem hogy vonzódik e eléggé hozzám? Erre mondta hogy tetszem neki külsőleg es ugy erzi jó barátok vagyunk. De nem érzi azt hogy idézem: "letérdelnék eléd azzal az érzéssel hogy legyél a feleségem"

Erre megköszöntem hogy őszinte volt, megöleltem, és 1 perc mulva már a lakásán kivül voltam...

Van arra bármi esély szerintetek, hogy átgondolja mit veszithet és rájöjjön kellek neki, vagy totál reménytelen?

2010. aug. 25. 05:10
 1/9 anonim ***** válasza:
51%

A pasik nem úgy működnek, hogy majd rájön, hogy mégis kellesz neki :D

Azt mondja nem kellesz, ez így is van, pont. Bocsi =(

2010. aug. 25. 07:34
 2/9 anonim válasza:
én nem általánosítanék, ki tudja :)
2010. aug. 25. 08:04
 3/9 anonim ***** válasza:

Szerintem nagy hülyeséget csináltál. Miért várod azt, hogy valaki egyből a szívét-lelkét odaadja érted? És miért mondasz le róla ilyen gyorsan? Nagyon gyakran ez nem így működik, hogy felteszed a kérdést, hogy kellesz neki vagy nem, és akkor választhat, ha igen, akkor átállítod iwiwen a családi állapotot, ha nem, akkor meg bye-bye szása... Miért nem tudtok megmaradni egy darabig, akár hosszabb ideig (mert másfél hónap SEMMI!!!) valami "szoros barátságban"? Úgy, hogy nincs szex, nem "jártok", de vannak programjaitok, számíthattok egymásra, jól érzitek magatokat együtt. Pont ez az a fázis, amikor a legjobban el lehet dönteni, akarja-e valaki a kapcsolatot vagy nem. Ráértek, élvezzétek, hogy nem hajt a tatár, és nem kell sietni, hogy mihamarabb barátotok/barátnőtök legyen.

Miért várod azt, hogy valaki MÁSFÉL HÓNAP után szerelmet valljon? Mert ez van a filmekben is? Az élet teljesen más, nem mindig alakulnak ki szerelmek ilyen gyorsan. Sőt, szerintem a gyors fellángolások sokkal hamarabb elmúlnak.

A másik meg, hogy nem szimpatikus hozzáállás, hogy csak azt mérlegeled, hogy a srác mit veszíthet, de azt nem, hogy te mit veszítesz. Olyan "jó nőnek" tartod magad? Mert aki tőlem így 1 perc alatt kisétál az őszinte válaszom után, azt én már nem is nagyon fogadnám vissza, mert ez önzésről és a megértés hiányáról árulkodik számomra.

Szóval szerintem ezt most elcseszted magadnak!

24f

2010. aug. 25. 09:50
 4/9 A kérdező kommentje:

3. köszönöm a bőséges és őszinte válaszodat, megpróbálok hasonlóan válaszolni. Nem, nem tartom magamat olyan jó nőnek, pont hogy egy eleg gázos szakitáson voltam tul nemrég és próbáltam magamat megmenteni egy újabb csalódástól. De hidd el nem konnyu valaki mellett lenni masfél honapig űgy, hogy fogalmad sincs hogy az illető mit akar tőled, vagy akar e egyáltalán. És néhány hónapja járt egy elképesztően gyönyörű (!!) lánnyal, és vele szakitott 3 hét után mivel megijesztette a kötöttség. És tegnap amikor erről magyarázott, akkor éreztem hogy úgy mondta, hogy még vele se sikerult megmaradnia, és emiatt éreztem hogy én esetleg kevésbé lennék vonzó és ezért kérdeztem rá az ominózus kérdésre...

És hidd el állati rosszul esett. És amikor ilyet mondanak neked, nem tudsz mit reagálni, erre nincsenek szavak.

És nem azt vártam hogy szerelmet valljon, sőt. Csak hogy esetleg felvállaljon. És teljesen tisztában vagyok hogy én mit veszithetek, csak hát igazábol nem veszitettem semmit, mivel tisztában voltam vele hogy ő sosem volt az enyém... :( mármint ha érted mire akarok kilyukadni...

2010. aug. 25. 11:03
 5/9 anonim ***** válasza:

"És nem azt vártam hogy szerelmet valljon, sőt. Csak hogy esetleg felvállaljon."

Ezt nem értem, légy szíves fejtsd ki bővebben. Milyen formában kéne vállalnia téged?

Valamilyen szempontból nehéz másfél hónapig lenni valakivel bizonytalanságban, ez igaz. De a tartós kapcsolatok gyakran ebből a bizonytalanságból alakulnak ki. Igen is, gyakran több hónap kell ahhoz, hogy valaki igent mondjon rád, mert addigra ismer meg igazából. Egy fotómodell szépségű lányba pont bele lehet szeretni villámcsapásszerűen, aztán ott is lehet hagyni 1 hónap után, amikor kiderül, hogy sekély a lelkivilága, nem érdekli semmi, unalmas, nem lehet vele beszélgetni, stb.

2010. aug. 25. 11:09
 6/9 A kérdező kommentje:

igazábol nekem van egy ilyen félelmem, hogy egyszercsak felszed vmi masik csajt és lepattint. És mivel nem "járunk" ehhez joga is van, fel sem róhatom neki ugye. Azt hiszem ez az egyetlen bajom az egésszel.

Az egész beszélgetés egyébként pont azért kezdődött el (eredetileg még pihentetni akartam a témát), mert ott voltam nála és egyszercsak felhivta valami csaj akinek megadta nemrég a számát (de nem hivta fel a csajt, gondolom az meg ezért kereste). És ott kitört belőlem hogy akkor most mit is akar, mert ez igy nekem k.rva nehéz.

Tulajdonkeppen ezért sincs koztunk komolyabb testi kapcsolat se, mert reszemrol ez csak akkor müködik, ha már van valami bizalom, ami ebben az állapotban ugye nincs.

2010. aug. 25. 11:17
 7/9 anonim ***** válasza:
Ez érthető, de sajnos így megy... Amúgy nekem is volt ilyen, hogy több, mint fél évig voltam "bizonytalan" kapcsolatban egy lánnyal, aki nagyon hajtott rám, közben volt 2 más esélyes (első ránézésre szebb) csaj is, aztán mégis az első lett a nyerő (2 évig...), és nem azért, mert a másik kettő nem jött volna össze.
2010. aug. 25. 11:24
 8/9 A kérdező kommentje:
és szerelmes lettél belé? Összességében egy normális boldog kapcsolattá alakult?
2010. aug. 25. 12:18
 9/9 anonim ***** válasza:
Furcsa lenne azt mondani, hogy "igen", mert végül is szakítottam vele és nem bántam meg. Inkább azt mondom, hogy megszerettem és megpróbáltuk együtt, de nem sikerült. Abban az életszakaszban (21-23 év) jónak éreztem a kapcsolatunkat és tényleg bensőséges, őszinte viszonyban voltunk. Csak aztán változtunk/-tam.
2010. aug. 25. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!