Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan vegyem rá a barátnőmet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá a barátnőmet, hogy végre dolgozni menjen?

Figyelt kérdés

Mindketten 25 évesek vagyunk, én taxisofőr vagyok, a párom pedig óvodában volt dajka egészen 2020 márciusáig. Azóta semmi munkája nem volt, én tartom el havi 210ezerből és a hónap végén mindig be kell osztani a pénzt. Ha dolgozna akkor nem lenne ebből gond.

Az én fizumból megy a rezsi mert a saját lakásomban élünk, ő meg mindennap bevásárol csak élemiszert és vesz nekem cigit, ő nem dohányzik.

Folyton ha szóba kerül ez ideges és mérges lesz, azt mondja próbálkozik de sehova se kell. Most a munkaügyi által elkezdett egy online bolti eladói tanfolyamot de mellette is tudna dolgozni. Mi baja lehet?

Azt is mondja fél az emberektől, de ez nem jó kifogás arra hogy ne dolgozzon.

2021. jún. 4. 08:57
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
79%
Ha ilyen keveset keresel, akkor a cigit felejtsd el, mert az luxuscikk. Ha vidéken egy kis zsákfaluban laktok, akkor tényleg nehezen/sehogy nem talál munkát, de ha városban, akkor mindenféle munka akad. Akár még napszám is valahol.
2021. jún. 4. 09:01
 2/18 anonim ***** válasza:
77%

Engem allandoan azzal zsarolt az exem hogy igy nem akar majd komolyat hazassagot stb mert nem lehet ram alapozni nőjjek már fel. Kulonben kidob.

Nalunk ez bevált.

Penzigyi vezeto lettem a végén.

Ettol fuggetlenul azert kidobott...

2021. jún. 4. 09:02
 3/18 anonim ***** válasza:
67%

*valszeg az lett a baja hogy kicsit túlnőttem őt nem is örült velem egyutt a karrieremnek hanem elhordott mindennek hogy biztos csak mákom volt stb

Aztan meg ez volt a baj. Keresett mást es kidobott a p.csába.

A nagy szerelem..

2021. jún. 4. 09:03
 4/18 anonim ***** válasza:
75%
Én megmondanám neki, hogyha X idő után se talál munkát, mehet amerre lát. Nézd, szép dolog a szerelem, de egy önálló, felnőtt ember ne tartassa már el magát. Te meg ne legyél hülye, hogy engedsz neki.
2021. jún. 4. 09:15
 5/18 anonim ***** válasza:
72%

Sehogy. Én is próbáltam rávenni exemet ugyanerre, hogy normális életet éljen, ne a diákhitelt halmozza úgy, hogy minden félév végén több tárgyból is bukik az egyetemen. (A szakjára minimumponttal be lehetett kerülni 2012-ben, szóval azért sem kellett megerőltetnie magát, hogy egyáltalán felvegyék.)

Ha fél az emberektől, az mondjuk lehet szociális fóbia is, de az sem menti fel. Ha valóban erről van szó, az szomorú, de nem kirívó eset, szerintem a TB-alapon praktizáló terapeuták is hatékonyan tudnák gyógyítani, ha Ő MEG AKARNA GYÓGYULNI.

Én arra gondolok, hogy a barátnőd egyszerűen belekényelmesedett, és örül, hogy eltartja valaki. Én soha többet nem pocsékolnék el éveket egy ilyen lusta véglényre, de mindenkinek magának kell eldönteni.

2021. jún. 4. 09:21
 6/18 anonim ***** válasza:
91%
210 ezer forintbol megis hogy tudtok ketten megelni? egyebkent egy dajka nagyon konnyen talal allast. mar ha nem kamu a kerdes..
2021. jún. 4. 09:38
 7/18 anonim ***** válasza:
96%

Én úgy tudom hogy munkaügyis tanfolyam mellett nem lehet dolgozni, mert ha lesz munkaszerződése akkor kiteszik a programból/átmegy fizetősbe.

Max napi bejelentéssel mehetne x napot.

A tanfolyamra viszont kap valamennyi pénzt, mintha fizetése lenne.

Amúgy szerintem ha elvégzi a tanfolyamot, azzal lesznek lehetőségei. Eladót mindig keresnek.

Ha akkor se akar elmenni dolgozni, akkor viszont válj meg tőle, mert nem fog változni.

2021. jún. 4. 09:45
 8/18 anonim ***** válasza:
36%

És ő neki megfelel,hogy minden hó végén be kell osztani a pénzt, hogy jusson mindenre?

Esstleg adj neki kevesebb pènzt bevásárlásra,mondd hogy mivel csak te dolgozol nem árt egy kicsit félrerakni a váratlan kiadásokra.

Az,hogy megsértődik,ha ezt szóbahozod,egyáltalàn nem normàlis.

Max bíztasd,hogy legalább próbàlkozzon jobban.Amúgy mióta kell tanfolyam a bolti eladóhoz? Én is voltam bolti eladó,elmentem,megmutattàk hogy működik a kassza és kb. ennyi.

2021. jún. 4. 10:05
 9/18 anonim ***** válasza:
92%
Sok helyen kérik a végzettséget, pl ahol lakok a coop üzletekben.
2021. jún. 4. 10:10
 10/18 anonim ***** válasza:
78%

Dajkaként simán találhatna munkát bébiszitterként. Anyám is ezt csinálja. Nyilván nem ér fel egy teljes állással, hacsak nem egy gazdag családnál van, heti 5 napot, de elég jó kis kiegészítést lehet vele keresni, amíg nem kap normális állást.

Én se szeretem az embereket, mondhatjuk hogy "félek" tőlük, bár enyhe túlzás, inkább csak ideges vagyok, feszengek, kellemetlen. De így is simán tudok dolgozni. Szóval hacsak nem klinikai eset, amihez szakember kellene, ez inkább csak kifogás.

2021. jún. 4. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!