Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

En vagyok tul erzekeny?

Figyelt kérdés
A parommal 4 eve vagyunk egyutt, van egy masfel eves kozos kislanyunk. Az utobbi idoben a parom elkezdett sertegetni. Pl. vilag eletemben sovany testalkatom volt. Igy ismert meg. Terhesen fel jott ram jo par plusz kilo, ami szules utan (sajnos) teljesen eltunt rolam. Erre parom mondja csak ugy a semmibol, hogy terhesen milyen jol neztem ki, mert akkor legalabb "volt mit fogni" rajtam. Ez csak egy pelda a sok kozul, az utobbi idoben sok ehhez hasonlot kapok. Utana meg jon a "csak vicceltemmel" meg a "ne idegesitsem a hulyesegeimmel". En vagyok tulerzekeny (az alakom miatt mindig is szenvedtem)!?
2021. jún. 3. 23:23
 1/8 anonim ***** válasza:
94%
Nem. A párod egy bunkó.
2021. jún. 3. 23:43
 2/8 anonim ***** válasza:
25%
Ó alakul, kezdődik :D
2021. jún. 3. 23:52
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Kocsog
2021. jún. 3. 23:57
 4/8 anonim ***** válasza:
89%
Izé... mivel van egy közös gyerek sürgősen fel kellene keresnetek egy párterapot... az érzelmek eróziójának a kezdetén vagytok, minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, jobb lenne ha még az elején megfognátok a dolgot még mielőtt tovább mentek lefelé a lejtőn.
2021. jún. 4. 00:20
 5/8 Noren1989 ***** válasza:
És amúgy mióta nem volt szex?
2021. jún. 4. 07:06
 6/8 anonim ***** válasza:
73%
én a kedvére tennék, többet ennék.
2021. jún. 4. 07:29
 7/8 anonim ***** válasza:
68%
Én meg közölném vele, hogy a szülés után kissé kitágultál, így már nem elég az ő kis koktélvirslije. Ha kiakad, te is előadhatod a "jaj, csak vicceltem, most mit vagy úgy oda?" című műsort.
2021. jún. 4. 12:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Ahha... szóval eddig aranyember volt, ugye? :D
2021. jún. 4. 14:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!