Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnám elkerülni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám elkerülni a szakítást?

Figyelt kérdés
Nő vagyok, és a párom öntörvényű, de inkább "kissé" nárcisztikusnak mondanám. Ez abban nyilvánul meg, hogy mindent ő akar szabályozni, minden akkor történik amikor ő akarja, én csak alkalmazkodjak, és kedve szerint vagy hanyagol, vagy többet ad, de kb csepegtet csak magából. Én toleráns türelmes vagyok, de úgy érzem ez nem egyenrangú kapcsolat, én nem tudok érvényesülni. Amikor kedves, akkor nagyon az, akkor tényleg odaadó, figyelmes, de minden kiszámithatatlan. Igazán nem szeretnék vele szakítani, de nem tudom hogyan mondjam el neki ezeket a gondokat amik bennem felmerültek? Mert azt hiszem őt ismerve, ha elmondom neki, akkor be fog sértődni, rám fog támadni. (Nem fizikailag hanem engem fog hibásnak beállítani, magát pedig ártatlannak.) Elsőre szeretnék vele beszélni ezekről, de nem tudom hogyan? Egy ilyen típusú embernek hogyan lehet elmondani ezeket ugy, hogy ne érezze támadásnak, hanem azt nézze hogy szeretném én is jól érezni magam a kapcsolatban, és szeretnék én is érvényesülni. Mit tanácsoltok hogy értessem ezt meg vele?
2021. jún. 3. 18:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy nem a te párod, hanem mással van párkapcsolatban?
2021. jún. 4. 01:00
 12/13 A kérdező kommentje:
Nincs neki rajtam kívül senkije. Inkább olyan, mint ako saját magába szerelmes...
2021. jún. 4. 02:06
 13/13 anonim ***** válasza:
#12, na, szakították végre?
2021. jún. 5. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!