Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám elkerülni a szakítást?
Figyelt kérdés
Nő vagyok, és a párom öntörvényű, de inkább "kissé" nárcisztikusnak mondanám. Ez abban nyilvánul meg, hogy mindent ő akar szabályozni, minden akkor történik amikor ő akarja, én csak alkalmazkodjak, és kedve szerint vagy hanyagol, vagy többet ad, de kb csepegtet csak magából. Én toleráns türelmes vagyok, de úgy érzem ez nem egyenrangú kapcsolat, én nem tudok érvényesülni. Amikor kedves, akkor nagyon az, akkor tényleg odaadó, figyelmes, de minden kiszámithatatlan. Igazán nem szeretnék vele szakítani, de nem tudom hogyan mondjam el neki ezeket a gondokat amik bennem felmerültek? Mert azt hiszem őt ismerve, ha elmondom neki, akkor be fog sértődni, rám fog támadni. (Nem fizikailag hanem engem fog hibásnak beállítani, magát pedig ártatlannak.) Elsőre szeretnék vele beszélni ezekről, de nem tudom hogyan? Egy ilyen típusú embernek hogyan lehet elmondani ezeket ugy, hogy ne érezze támadásnak, hanem azt nézze hogy szeretném én is jól érezni magam a kapcsolatban, és szeretnék én is érvényesülni. Mit tanácsoltok hogy értessem ezt meg vele?
Sajnos olyan jellemmel rendelkezik, ami teljesen mindegy, hogy férfi, vagy nő, komoly hátrányban vannak az ilyen emberek a párkapcsolatokban.
KONTROLLMÁNIA, amin a többség képtelen uralkodni.
Minden idegesíti, mindent irányítani akar, mindenért ő felel, csakis ő,ő,ő,ő és ő.
Megváltoztatni képtelenség, legfeljebb ideig, óráig.
Férfiban, nőben az ilyen......kukázandó.
2021. jún. 3. 18:37
2/13 A kérdező kommentje:
Nálunk az van hogy úgy irányít, hogy minden felelősséget rám rak! Az már nagyon zavaró de inkább fájdalmas, hogyha olyan a hangulata akkor van kedve beszélgetni, aktivan keres, de másnap meg mintha ezt elvágták volna, és az nem érdekes hogy nekem pedig hiányzik a beszélgetés. Mindig az ő hangulata, az ő kedve. Kedve szerint törődik velem.
2021. jún. 3. 18:40
3/13 A kérdező kommentje:
Nem is megváltoztatni szeretném, hanem hogy legyen tekintettel rám is. Hogy legyen egyenrangúság, de úgy néz ki, ez esélytelen.
2021. jún. 3. 18:41
4/13 anonim válasza:
Ööö, biztos rosszul járnál azzal, ha szétmennétek? Esszenciális különbségeket és nagyfokú diszkompatibilitást látok köztetek, kedves Kérdező.
2021. jún. 3. 18:49
5/13 A kérdező kommentje:
4-es igen, az eszem azt mondja: szakítás! Viszont előtte szeretném megbeszélni vele, de jaja az eszem azt is mondja felesleges, mert 2 lehetőség volna: vagy azt mondja oké hello, vagy rám fogná sértetten hogy elégedetlenkedem, azaz bantaná az önérzetét hogy nem elég jó. Ahelyett hogy arra törekedne hogy jobb legyen azaz hogy nekem jobb legyen.
2021. jún. 3. 18:53
6/13 anonim válasza:
Először is 2-re reagálnék. Miért nem keresed, ha beszélgetni akarsz vele? Ha nem mondod, keresed, akkor ezt honnan tudná?
Egészséges párkapcsolatban bármit el lehet mondani, de nem javaslom, ha eddig néma voltál mindent rázúdíts. Az viszont a minimum, hogy elmondd, ha valami neked rossz, az már egy következő lépés, hogy azt is tudja, hogy mit zeretnél.
2021. jún. 3. 18:56
7/13 A kérdező kommentje:
Azért nem keresem mert azt is beszabályozta hogy mikor beszélünk!
2021. jún. 3. 18:59
8/13 A kérdező kommentje:
Ilyen szinten kontrollmániás! Nem lehet őt csak úgy bármikor keresni! Így aztán hogyan lehet megbeszélni bármit is? Max az időkorlátba amit felállított. Akkor meg közben mást is csinál, akkor sem figyel.
2021. jún. 3. 19:02
9/13 anonim válasza:
Időpontot kell kérnem a párodtól, ha beszélni akarsz vele????
Nem is írom tovább, ha egy csepp eszed, méltóságod van, már ma szakíts vele!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!