Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neki lenne igaza?
Figyelt kérdés
Előfordult már hogy összevesztem a barátommal. Ilyenkor azt mondja mit vergődök, és hogy ha ez még egyszer előfordul, akkor ott fog hagyni. Azt mondja ő utálja mikor valami nem úgy történik, ahogy ő szeretné. Arról volt szó, hogy én most nem akartam elmenni valami programra, és ezt szóvá tettem neki.2021. jún. 3. 13:39
1/7 anonim 

válasza:

Szerinted neki van igaza...? Nem is az alapsztori lényeges, hanem hogy "vergődsz", meg zsarol hogy ha bármit szóvá teszel, otthagy.
Tényleg szükséged van neked erre, hogy semmibe vegyenek és paraszt módon kezeljenek?
2/7 anonim 

válasza:

Hisztis kis pöts.
Én előbb ott hagynàm, minthogy pislog egyet.
Sakkban próbál tartani, zsarolni, erőszakkal irányítani, fenyegetőzni. Ennél csak nagyobb s eggfej lesz, ha látja, hogy hagyod magad zsarolni.
Dobnám. Ez egy játszmázós kis majom.
3/7 anonim 

válasza:

Neked nem sok önbizalmad van, ugye?
4/7 anonim 

válasza:

Ez egy pötsfej. Ott kell hagyni a francba.
5/7 anonim 

válasza:

Legközelebb ne menj el a programra, hadd menjen egyedül. Mire hazaér, pakold ki az ajtó elé a cuccait. És keress egy normális pasit, akit érdekel, hogy te mit szeretnél.
6/7 anonim 

válasza:

"Azt mondja ő utálja mikor valami nem úgy történik, ahogy ő szeretné." Kb. 4-5 éves korában van megrekedve. Miért élsz egy retardálttal?
7/7 anonim 

válasza:

Persze, hogy neki van igaza. Amig ezzel tud zsarolni, addig nem kell mast kitalalnia. Szep kis kapcsolat, te melyik reszet szereted benne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!