Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normalis h ilyen keveset beszelunk?
Parommal 1 es fel honapja vagyunk egyutt, az elejen minden tokeletes volt majd azt vettem eszre h egyre kevesebbet beszelunk/talalkozunk..arra hivatkozik h faradt a sok munka miatt meg csaladi okok miatt ilyen elfoglalt, de h ez valtozni fog..ezzel nem is lenne semmi baj mert alapbol en ezt megertem, viszont naponta kb 3x beszelunk es akkor is szinte csak par szoban ir valamit es egyszeruen emiatt ugy erzem h mar nem erdeklem..es ez lassan mar 1 hete igy van h irok valamit es csak orak mulva valaszol es utana meg eltunik es legkozelebb csak masnap ir valamit..sztetek van valami mas is a hatterben?
22L

Esténként, meló után beszéltek rendesen?
Milyen gyakran találkoztok? Mit jelent, hogy egyre kevesebbszer?

Szerintem sosem jó jel, ha már másfél hónap alatt kifogytok a témákból.
"Az elején minden tökéletes volt." Szerintem másfél hónap még bőven az eleje egy kapcsolatnak. Meddig volt tökéletes, 1-2 napig?

Nem szeretnélek elkeseríteni, de a korai szakaszú kapcsolatoknál ez, amit leírtál nem egy pozitív előre jelzés.
Egyre kevesebbszer találkoztok, ha messengeren beszéltek, akkor alig és pár szóban válaszol. - ezek a rossz előjelek. Az, hogy élőben fáradt a munka mellett érthető szerintem.
(Azonban amikor összejövőben voltam a barátommal, - kemény fizikai munka mellett is,- minden áldott este hajnalig chateltünk, akkor is ha hulla fáradtak voltunk.) Szerintem, ha két fél igazán szereti egymást, akkor tesz annyit, hogy megpróbál érdemi időt szakítani egymásra. Esetleg beszéld ezt meg vele, kérdezz rá, hogy van-e valami komoly indoka erre az újkeletű viselkedésre, mert az, hogy fáradt, nem indok, tekintve, hogy amikor összejöttetek feltételezem, nem volt semmi efféle probléma.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!