Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jöttetek rá, hogy megcsal a pasitok?
13#
Nem vitatkozom senkivel, úgyhogy legyen igazad.
Ezek szerint te vagy a legtökéletesebb ember a világon, hogy soha semmi olyat nem követtél el, ami esetleg másoknak nem tetszik.
Hát akkor taníts mester, taníts! 🖕😂
További szép napot. 👎
12# bocsi hogy én válaszolok,
Érv. Például ha tudja hogy házas/ill hogy ki a házastársa... akkor viselje a vele járó dolgokat, ha el akarna vele beszélgetni”, én teljesen megértem, és jogosnak is tartom. (Nőként...)
Most ez off topic, de szerintem sem a harmadik fél kell elszámoljon, hanem az, aki szórakoztatja a harmadik felet, aki sanszot ad neki, hogy bepiszkítson a házasságba, és nincs neki határ szabva.
Ha a férjem megcsal, vele van konfliktusom, nem a lotyóval, aki ezzel a kalanddal legyezi a hiúságát, és ezáltal érzi, hogy jobb mint én- de miért? - ismétlem, mert a férjem megadta neki a lehetöseget !!!
Ki a hibás ? Hát nem a 3 ik
16#
Akkor is elő kell venni a 3. felet!
Mit nem lehet ebben megérteni?
De mindenki úgy csinálja ahogy, akarja!
Én maradok annál a módszernél, hogy előveszem azt, aki tönkre akarta tenni a házasságom.
És nem csak a feleségem a hibás, hanem az is, aki udvarolt neki!
De látom ezt brutál nehéz felfogni egyeseknek!
Hat igen, az ember nem akarja hibáztatni azt, akit szeret. Szívesebben utálja a ” befurakodót”.
Ne haragudj de miért hibás egy zsebtolvaj ha en behívom a lakásomba és magamhoz költöztetem?
Ha a férjem megcsal , az nem a 3 ik hibája. Az biztos, h az ilyen nö is egy jellemtelen utolsó, de tök mindegy milyen mert a férjem kell azt mondja neki, hogy szeretem a feleségem és ne írj többet ! Ennyike
Kérdező, te nagyon értéken aluli ember lehetsz, hogy nem tudsz valamit felfogni!
☝️
Szóval, megbeszélni, mit is?! Miért tetted? Mert dugni való a segge a feleségednek! Ja, az más, tudom. Szia 🙆🏼♂️🙆🏼♂️🙆🏼♂️🙆🏼♂️🤭🤭🤭🤭
Ugye, így már sokkal jobb. Vagy te ilyen hős lovag vagy?! Kihívod párbajra? 🤷🏼♂️🤷🏼♂️🤷🏼♂️
Azért dugta a feleséged, mert viszketett neki és ha ő nem teszi meg, megteszi más. Ennyi. Ezt nem kell túl gondolni és nem a 3. fél a hibás. Csak ti ketten. 🙋🏼♂️🙋🏼♂️🙋🏼♂️🙋🏼♂️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!