Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan jöttetek rá, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jöttetek rá, hogy megcsal a pasitok?

Figyelt kérdés
Itt fõleg a negyvenes korosztály érdekel

2021. jún. 2. 22:21
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
77%
8as nagy szerelem lehetett,ha ilyen gyáva módon megfutamodott.
2021. jún. 3. 07:30
 12/22 anonim ***** válasza:
77%
#10 Támaszd már alá érvekkel légyszíves, hogy szerinted miért van egy srácnak elszámolási kötelezettsége feléd, akivel megcsal a párod. Persze azokat a kivételeket eltekintve, ha a srác a testvéred, barátod stb.
2021. jún. 3. 08:28
 13/22 anonim ***** válasza:
28%

13#

Nem vitatkozom senkivel, úgyhogy legyen igazad.

Ezek szerint te vagy a legtökéletesebb ember a világon, hogy soha semmi olyat nem követtél el, ami esetleg másoknak nem tetszik.

Hát akkor taníts mester, taníts! 🖕😂

További szép napot. 👎

2021. jún. 3. 11:02
 14/22 anonim ***** válasza:
86%
Hát te hülye vagy.
2021. jún. 3. 17:38
 15/22 anonim ***** válasza:
38%

12# bocsi hogy én válaszolok,

Érv. Például ha tudja hogy házas/ill hogy ki a házastársa... akkor viselje a vele járó dolgokat, ha el akarna vele beszélgetni”, én teljesen megértem, és jogosnak is tartom. (Nőként...)

2021. jún. 3. 21:35
 16/22 A kérdező kommentje:

Most ez off topic, de szerintem sem a harmadik fél kell elszámoljon, hanem az, aki szórakoztatja a harmadik felet, aki sanszot ad neki, hogy bepiszkítson a házasságba, és nincs neki határ szabva.

Ha a férjem megcsal, vele van konfliktusom, nem a lotyóval, aki ezzel a kalanddal legyezi a hiúságát, és ezáltal érzi, hogy jobb mint én- de miért? - ismétlem, mert a férjem megadta neki a lehetöseget !!!

Ki a hibás ? Hát nem a 3 ik

2021. jún. 3. 21:58
 17/22 anonim ***** válasza:
24%

16#

Akkor is elő kell venni a 3. felet!

Mit nem lehet ebben megérteni?

De mindenki úgy csinálja ahogy, akarja!

Én maradok annál a módszernél, hogy előveszem azt, aki tönkre akarta tenni a házasságom.

És nem csak a feleségem a hibás, hanem az is, aki udvarolt neki!

De látom ezt brutál nehéz felfogni egyeseknek!

2021. jún. 3. 22:21
 18/22 A kérdező kommentje:

Hat igen, az ember nem akarja hibáztatni azt, akit szeret. Szívesebben utálja a ” befurakodót”.

Ne haragudj de miért hibás egy zsebtolvaj ha en behívom a lakásomba és magamhoz költöztetem?

Ha a férjem megcsal , az nem a 3 ik hibája. Az biztos, h az ilyen nö is egy jellemtelen utolsó, de tök mindegy milyen mert a férjem kell azt mondja neki, hogy szeretem a feleségem és ne írj többet ! Ennyike

2021. jún. 3. 22:26
 19/22 anonim ***** válasza:
17%

Kérdező, te nagyon értéken aluli ember lehetsz, hogy nem tudsz valamit felfogni!

☝️

2021. jún. 4. 02:52
 20/22 anonim ***** válasza:
94%

Szóval, megbeszélni, mit is?! Miért tetted? Mert dugni való a segge a feleségednek! Ja, az más, tudom. Szia 🙆🏼‍♂️🙆🏼‍♂️🙆🏼‍♂️🙆🏼‍♂️🤭🤭🤭🤭

Ugye, így már sokkal jobb. Vagy te ilyen hős lovag vagy?! Kihívod párbajra? 🤷🏼‍♂️🤷🏼‍♂️🤷🏼‍♂️

Azért dugta a feleséged, mert viszketett neki és ha ő nem teszi meg, megteszi más. Ennyi. Ezt nem kell túl gondolni és nem a 3. fél a hibás. Csak ti ketten. 🙋🏼‍♂️🙋🏼‍♂️🙋🏼‍♂️🙋🏼‍♂️

2021. jún. 4. 05:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!