Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jöttetek rá, hogy megcsal a pasitok?
Tükröket használtam... láttam ahogy időpontot kér egy prostitól...
bocsi 20-as évjárat vagyok.
Bár nem vagyo nő, de leírom azt, hogy hogyan bukott le a feleségem.
Elkértem a telefonját(akkor még nem volt okos telefon), hogy hadd játszak a telóján egy játékkal,mert az én telefonomon nem volt az a játék.
Befejeztem a játékot és megnyitottam az üzeneteit (tudom, bunkóság volt) és azt amit itt láttam, teljesen lemeredtem.
Szerelemnek szólították egymást a feleségem és a szeretője és randihelyeket beszéltek meg.
Brutális fájdalmat éreztem akkor.
Aztán úgy csináltam, mintha tovább játszanék a telefonon és megnéztem a névjegyek között a telefonszámokat is és akkor jött a következő csapás.
Szerelmem ként volt elmentve egy telefonszám.
Ekkor nem bírtam tovább és rákérdeztem a telefont a feleségem felé fordítva, hogy ki ez?
Az arca elsápadt és azt mondta, hogy én vagyok így elmentve.
Oké, rendben, tettem hozzá és ekkor fel akartam hívni a számot, de azt mondta, hogy ne tegyem.
De valamiért mégis ezerrel tagadott a feleségem és próbálta menteni a helyzetet.
Másnap már felkerestem a faszit is, aki gyáván elmenekült előlem.
Bár ebben azt nem értem, hogy arra volt esze a srácnak, hogy kikezdjen a feleségemmel, de arra már gyáva volt, hogy beszélgessünk.
Elvártam volna tőle,hogy ha már egyszer vette a bátorságot és kikezdett a feleségemmel, hogy álljon bátran elém és nézzen a szemembe,de ő inkább az egyszerűbb utat választotta, menekülőre fogta.
Az utolsónak csak annyit, hogy ki kivel kezdett ki, ez is vitatható.... De a srácnak nincsen elszámolási kötelezettsége veled szemben. A csajnak van.....
Engem is csaltak meg és igen, akkor is így gondoltam.
Véleményem szerint igenis volt elszámolási kötelezettsége a srácnak felém.
Mindenki úgy oldja és kezeli a problémáját ahogy tudja.
Nem vagyok ítélőbíró és nem tulajdonítottam ki csakis saját magam örömére a feleségemet, de úgy gondoltam és most is így cselekednék, hogy minimum ennyi jár, hogy kifaggassam a srácot a miértekről.
Senki sem tökéletes, így én sem és te sem, aki ezeket a sorokat olvasod, hiszen minden bizonnyal neked is vannak hibáid amit elkövettél és akkor abban a pillanatban úgy hitted, hogy az teljesen normális dolog ha megteszed Mindezek után úgy ítélkezz és törjél pálcát felettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!