Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi azt mondja a nőnek, hogy 'te még nem állsz készen arra hogy anya legyél', ez mit takar?
Na most szerintem se való mindenki anyának és attól még, mert gyereket akar valaki, nem lesz abban a pillanatban kiváló anya/apa.
Viszont már régóta beszéltek erről, akkor miért most mondja? Eddig miért nem jött fel? Annyi idő alatt te is tudtál volna tudatosan változtatni és készülni az anyaságra. Illetve ha valaki ilyet mond, akkor tudja is megindokolni, hogy miért érzi úgy, hogy nem lennél jó anyuka.
Ez így csak a levegőben lóg, te sem tudsz mit kezdeni magaddal, ha nem érted, hogy mi a probléma, a párod se lesz ezzel a mondattal előrébb.
Valami nekem nagyon sántít a pároddal kapcsolatban.
Ha nekem ilyen súlyos állításaim lennének, akkor tudnék érvelni és segíteném a páromat, hogy a hibáinkat kijavítsuk együtt és megbeszéljük a dolgokat, mert ugye én se vagyok tökéletes szülőnek.
Szerintem ez pontosan azt jelenti, hogy ő a szíve mélyén azt érzi, hogy 'te még nem állsz készen arra hogy anya legyél'. Kérdezz rá egy nyugodtabb pillanatotokban, hogy miért mondta ezt, és ha válaszol, ne azonnal védekezni kezdj, mert az nem fogja megváltoztatni a véleményét, hanem gondolkozz el azon, amit mond. És addig is azt gondold végig, hogy miért láthatja így, ne azon kezdj el kombinálni, hogy biztos csak lehúzni akar, meg ő az aki nem áll készen, mint az eddigi válaszadók nagy része. Oka van annak, hogy megfogalmazódott benne ez a gondolat, és az semmit sem segít, ha figyelmen kívül hagyod az egészet, mert túlzottan fájt. Ha beszéltek róla, mondd meg neki azt is, hogy ez neked rosszul esett, de attól még legyél nyitott a fejlődésre.
Egyébként nekem is mondott ilyet a párom pont mostanában. Nekem is rosszul esett, de közben tudom, hogy oka volt, és valahol örülök, hogy jelezte. (Annak meg még jobban, hogy nem csinál belőle rendszert, így nyugodtan fejlődhetek.)
Juj, de nem szeretem az ilyen bedobott mondatokat egy vitában, ami aztán a levegőben lóg, de nem indokolja meg a másik. Pedig én még egyáltalán nem vágyom gyerekre, ha egyáltalán lesz, valahogy mégse fogom a palid pártját, mert ez gusztustalan.
Ne seperd a szőnyeg alá, addig üsd a vasat, amíg meleg! Igenis hozzon fel egy, egy darab indokot, hogy miért. Addig nem hagynám élni se.
Ha sokat xarakodik, akkor pápá! Ilyen ember nem kell, 3 évet ellopott az életedből. Örülj, hogy esküvő nem volt :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!