Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a esetben gyanakodnátok, hogy megcsalnak?
Figyelt kérdés
Egyik nap láttam közösségi oldalon,hogy párom kommentelt valamit egy kérdés alá. Amit írt meglepett és alákommmenteltem. Utána odajött hozzám,hogy ezt hogy képzeltem és azonnal töröljük le amit írtam, mert egy kollégája kommentjére reagált(egy nő). És végig erősödött, hogy de, töröljem le, a kolleginaja írni fog nekem, mérges lesz stb...persze semmi nem történt. Miért viselkedett ilyen furán?2021. máj. 31. 11:50
22/24 anonim válasza:
Lehet, hogy azt a "tényleg?" szót másként értelmezte, mint ahogy szántad.
A párod biztos volt abban, hogy te nem tudod, hogy egy kollegina kommentjére reagált? Mert lehet, hogy azt hiszi, féltékenységből bökted oda ezt a szót.
Mondjuk, az egész szituáció érdekes, én nem tudom elképzelni, hogy a párom bárhova odakommentel és én arra reagálok, akkor leharapja a fejem. Legfeljebb akkor, ha baromi kínosnak érzi mások előtt, de arra mi oka lenne, hogy miattam kínosan érezze magát? Így, ebben a formában akár az is lehet, hogy valóban nem tud rólad a kollegina. Igaz, ez esetben baromi amatőr a párod, mert bárki bármit kommentel facebookon nyilvánosan, azt az ismerősei alapból látják.
23/24 anonim válasza:
#22-es el sem tudod képzelni egyes pasik mennyire mélyen ostobák. 😂 A kolléganővel nyilván flört van és baromi kínos volt hogy hozzászólt a "párja". Ezért volt a hiszti.
24/24 anonim válasza:
#23, igen, ezért írtam, hogy amatőr. Volt olyan kollégám, aki külön telefont dugdosott munkában a fiókjában és azon csajozott különböző társkereső oldalakon, álnéven. Aztán az eredeti telefonját bátran nézegethette a feleség otthon, nem talált benne semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!