Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a esetben gyanakodnátok, hogy megcsalnak?
Figyelt kérdés
Egyik nap láttam közösségi oldalon,hogy párom kommentelt valamit egy kérdés alá. Amit írt meglepett és alákommmenteltem. Utána odajött hozzám,hogy ezt hogy képzeltem és azonnal töröljük le amit írtam, mert egy kollégája kommentjére reagált(egy nő). És végig erősödött, hogy de, töröljem le, a kolleginaja írni fog nekem, mérges lesz stb...persze semmi nem történt. Miért viselkedett ilyen furán?2021. máj. 31. 11:50
11/24 anonim válasza:
Hú ez így nagyon kesze-kusza. Leírhatnád mondjuk egészben ami történt, mert ennyiből nem lehet megítélni. Viszont az, hogy egy ártalmatlan kommentre így reagált, az necces...
12/24 anonim válasza:
Van köztük valami. Téged letagad
13/24 anonim válasza:
A párodat sem értem. Miért írta, hogy töröld te, amit hozzákommenteltél? Ha az ő kommentjére reagáltál válaszként, akkor annyival meg tudná oldani a helyzetet, hogy kitörli a saját kommentjét, ezzel együtt eltűnik a tiéd is.
Ennyiből még nem következtetnék arra, hogy megcsal, de megkérdezném tőle, hogy mi volt ez a heves reakció és miért olyan nagy gond, hogy válaszoltál valamire, amire ő is.
14/24 anonim válasza:
Kesze-kusza, amit írsz. Valószínűleg kellemetlen helyzetbe hoztad. Talán mást állított kollégáknak, mint a valóság, hogy jobban beilleszkedjen, te meg ellent modntál ennek.
15/24 anonim válasza:
Hát vagy megcsal, vagy dedós. Vagy mindkettő. Jézusom.
16/24 anonim válasza:
Így ahogy leírtad nekünk kívülállóknak érthetetlen, így érdemleges választ se tudunk adni. Próbáld meg felfrissíteni az emlékeid és fuss neki még egyszer.
18/24 anonim válasza:
Mondjuk az fura, hogy miért kommentelsz egy számodra ismeretlen bejegyzése alá, ez nekem igy úgy jön le, hogy csekkolod a párodat, ami valóban gáz lehet neki. Ettől függetlenül lehet, hogy kavar a kolléganővel.
19/24 A kérdező kommentje:
Én csak annyit láttam,hogy a párom kommentelt valamit a neten, én arra reagáltam. Fogalmam sem volt róla, hogy egy kolleganőjének válaszolt. Ez akkor derült ki, mikor leszidott, hogy féltékenykedem és kémkedem, én meg csak pislogtam. Tényleg egy jelentéktelen dologról beszéltek, mint írtam, ételekről, én meg annyit válaszolhattam kb, hogy "tényleg?" -mármint, hogy tényleg nem szereted az olivát? Ennyi. Itt a lényeg a kirohanásán van szerinem.
2021. máj. 31. 16:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!