Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Racionálisan! Akik külön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Racionálisan! Akik külön kasszán vannak hogy oldják meg?

Figyelt kérdés

Közös kaszával én is, és ő is megjártuk korábbi kapcsolatban.

Rezsi felezve ez oke , pl a kozmetikusom telefonom én fizetem ezek egyértelműek.

De a hàt az övé , lakbért kellene fizetni vagy nem szokás ilyen esetben ? Vagy ez hogy működik másoknál?

2021. máj. 31. 11:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
20%

Ha előtted lakott ott valaki, akinek kiadta a lakás felét, akkor elgondolkodnék a lakbéren, mert ennyi kiesett neki.

De amúgy menekülnék, ha egy srác ilyet kérne.

2021. máj. 31. 11:54
 12/18 A kérdező kommentje:
10 Már beszéltünk és a ő rezsi felezést említette mást nem. Szerintem több év után sem lenne közöm hozzá hiszen öröksége.
2021. máj. 31. 12:02
 13/18 anonim ***** válasza:
88%

10-es: érdekes lenne, ha x év után az albérlőim, akiknek a lakcímkártyája a lakásomba szól, tulajdonrészt szereznének a lakásomban...

A lakcím és a tulajdon két teljesen különböző dolog. Annak lesz tulajdonrésze, aki vásárol magának vagy neki ajándékozom.

2021. máj. 31. 12:13
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
#10: ne írj már orbitális baromságokat!
2021. máj. 31. 12:23
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem kellene lakbér, de már hallottam ilyenről.

Tőlem ha lakbért kéne inkább mennék albiba. Ott legalább annyi pénzért az egész hely az "enyém".

2021. máj. 31. 13:14
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Eszem ágában nem lenne lakbért kérni, vagy lakbért fizetni a páromnak. A lakhatás és más állandó odlgok költségeit felezzük, azon felül mindenki azt kezd a pénzével, amit csak szeretne. A legtöbbet amúgy mindketten közös programokra/beszerzésekre költünk, de el nem tudnám képzelni, hogy bárkinek köze legyen a pénzem kezeléséhez (vagy fordítva).
2021. máj. 31. 15:11
 17/18 anonim ***** válasza:
Ha ugy vagytok mar a kapcsolatban, akkor vasarolj tole tulajdonreszt, akkor onnantol te is magadenak mondhatod a lakast.
2021. máj. 31. 15:44
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Rezsi, kaja, közös költségek mennek felesben. a rezsin kívül bérleti díjat én biztos nem fizetnék, és ha ilyen helyzetben lennék, nyilván nem is kérnék a páromtól.
2021. máj. 31. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!