Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális ha a párkapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha a párkapcsolatban az egyik személy nagyon féltéleny, hogy nem engedi, hogy a barátaival találkozzon?

Figyelt kérdés
Normális az ha a párod olyannyira féltékeny, hogy mindig azt vágja a fejedhez, hogy most kivel csalsz meg ha csak a más nemű barátaiddal találkozom?

2021. máj. 30. 21:09
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Vagy esetleg az is lehet, hogy ő "csal" meg?
2021. máj. 30. 21:52
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt ilyen barátnőm. Betegesen féltékeny, kontrollmániás. Én meg hülye, fiatal, tapasztalatlan, hagytam hogy manipuláljon (az első barátnőm volt).

A végén már mindenben kontrollt tartott, nem engedett a haverjaimmal találkozni, nem ihattam 2 sörnél többet, mobilomat, facebookomat rendszeresen átnézte, stb.. Ez most hülyén hangzik h "nem engedett" de higgyétek el tudott úgy manipulálni érzelmileg h azt csináljam amit akar... Persze szakítottam vele egy idő után de így is túl sok időt szántam rá h hátha megváltozik vagy majd megbízik bennem de csak egyre rosszabb lett..

2021. máj. 30. 22:00
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki magából indul ki😉
2021. máj. 30. 22:02
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyenek ilyen hülye abrandjaid h annyira félt téged. Egyszerűen csak egy birtokló rohadék. Ne fűzz ehhez a pszichopata viselkedeshez romantikus gondolatokat.
2021. máj. 30. 23:16
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Én is hasonló cipőben jártam. A kapcsolatunk alatt egy nővel sem találkoztam úgy személyesen - pedig voltak nő barátaim. Persze attól valakivel beszélgettem chaten keresztül. Nem sokkal, kb. 2-3 lány, de őket persze ismertem már. Fél évig hatalmas probléma volt belőle, mire elfogadta. De, persze azt is csak úgy, hogy ő, az elfogadás pillanatában, személyesen is találkozott más fiúkkal, akiket annyira nem ismer, de egy társaságból vannak. Meglepett, hogy én fél évig viseltem, és próbáltam megoldani ezt a "bizalmatlansági" problémát, míg nála mintha mi sem történt volna, úgy kellett volna kezelnem. De igazából, ha együtt vagyok valakivel, abban teljesen megbízom. Így nem zavart egyáltalán. 2 hónap kellett és telebeszélték a fejét. Szakítottunk is. :D
2021. máj. 31. 00:24
 16/22 A kérdező kommentje:
#13 Azért írtam, hpgy lehet ő "csal" meg, mert tényleg ha akarok a barátaimmal találkozni már egyből azt gondolja, hogy megcsalom.
2021. máj. 31. 06:41
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Én tinikent voltam nagyon féltékeny.. Nálam a szüleim is azok, "eltanultam" ezt a viselkedést, sőt, a pszichológusom szerint örökölhettem is erre hajlamot. Hosszú évek munkája volt leszoknom róla, és még néha most is, évekkel később is előjön. De már tudom kezelni.

Beszéld meg vele, hogy miért féltékeny. Lehet neki is hasonló problémája van. Persze ez mem mentség, de akkor már legalább tudtok valahol elindulni.:)

2021. máj. 31. 06:49
 18/22 A kérdező kommentje:
Annyit mondott, hogy nem tud mit csinálni, féltékeny és kész. Beszéltem az egyik barátommal és ő azt mondta, hogy ez nem normális. Engedje azt, hogy éljek. Úgy gondolom ketten egyet értünk pár dologban, vagyis inkább hasonlítunk. Ha találkozna a barátaival nem zavarna, akkor miért zavarja ha én is találkoznék a barátaommal? És főleg úgy, hogy 4 éve a barátaim, a párom meg 1 éve vagyunk együtt.
2021. máj. 31. 06:54
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Persze hogy nem normális, nem azt mondtam, csak hogy lehet, hogy külső segítségre szorul, és idővel jobb lehet.

Viszont ha nem tud mit csinálni, akkor nem is akar. Ilyen esetben ha nem tudod elviselni, márpedig ezt senki se tudja, jobb hamarabb befejezni..

17-es voltam.

2021. máj. 31. 07:03
 20/22 A kérdező kommentje:
De hiába mondom, hogy semmi okom, hogy megcsaljam, mert nem az a típus vagyok. De ő már egyből keresgép, hogy biztos valaki küldött privát képet nekem. De nem hiszi el
2021. máj. 31. 07:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!