Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A parom nem fogad el ugy ahogy vagyok?

Figyelt kérdés

Szeretem valtoztatni a hajszinemet

Multkor vagattam frufrut. Tudtam hogy nem tetszik neki, de altalaban eltuztem es nem latszott, par honap utan vissza is nott. Most szeretnem a hajamat festeni. Tavkapcsolatban elunk, tehat most nem is latna, most fogok vissza menni, de azzal fenyketozik, hogy akkor leborotvalja a hajat. Es mondja, hogy ugy neznek ki mint egy bohoc, es hogy azzal a frufruval is ugy neztem ki mint egy down szindromas. Ti mit tennetek?

2021. máj. 30. 01:04
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
63%
Hagyjad már! Önálló, felnőtt személy vagy! Utálom azokat akik uralkodni akarnak rajtam.. ja meg a távkapcsolatot is utálom....
2021. máj. 30. 06:36
 12/21 anonim ***** válasza:
38%
És az miért baj, ha ő leborotválja a haját? Ja, úgy már nem tetszene...?
2021. máj. 30. 07:30
 13/21 anonim ***** válasza:
15%
Hát én ugy látom hogy, te nem fogadod el magad.
2021. máj. 30. 07:43
 14/21 anonim ***** válasza:
44%

Én egy régi vágyamat éltem ki tavaly, hogy türkizre és lilára festettem a hajam, és nagyon tetszett. Akivel kabarul, azt mondta, addig nem találnotok velem, amíg normális színű nem lesz. Egészségére.

Amúgy közben kiderült, hogy amúgy is egy toxik ember volt, a helyszínemtől függetlenül.

2021. máj. 30. 08:39
 15/21 A kérdező kommentje:
Azok akik azt hiszik, hogy bajom van azzal, hogy leborotvalja a hajat, teved. Nem lenne bajom vele, ha tenyleg akarna, de ezt csak azert mondja, meg akarja, mert tudja, hogy nekem nem tetszene, es nem azert, mert o tenyleg ezt szeretne.
2021. máj. 30. 21:19
 16/21 anonim ***** válasza:
10%

Semmi közöd hozzá, hogy miért akarja leborotválni a haját! Úgy fogadd el a párod, ahogy van!

(ja, hogy ez már nem tetszik?)

2021. máj. 30. 23:11
 17/21 A kérdező kommentje:

Pont az elobb irtam, hogy elfogodnam, ha tudnam, hogy tenyleg akarja, es nem csak azert mondja mert olyanra akarom festetni a hajam, ami neki szokatlan

Es ha mar nekem el kene fogadnom, akkor neki nem kene? Erdekes, hogy itt mindenki a kerdezot szidja xd

2021. máj. 31. 00:56
 18/21 anonim ***** válasza:
8%

Azért, mert marha gyerekes vagy, persze a párod is az.

Egy kapcsolatban tekintettel vagy a másikra (elvileg) főleg egy ennyire apró dologban. Bele halsz, ha nem lesz hupilila a hajad? Nem. Persze, ő se hal bele, ha igen, de ha neki ez ellenérzéseket vált ki, neked meg gyakorlatilag mindegy, mert csak feltűnési viszketegséged van, akkor nem értem, miért ne lehetne neki kedvezni és úgy hagyni a hajad ahogy van és ahogy eddig is jó volt neked is, vagy miért nem lehet valami olyan kompromisszumos megoldást keresni, ami kielégíti a te igényeid is, de őt se taszítja?

2021. máj. 31. 10:06
 19/21 anonim ***** válasza:
69%

Nem találkoznak emberek, távkapcsolatban vannak jelenleg. A férfiaknak ennyire fáj, hogy valami felett nincsen hatalmuk? Te jó ég.

Festesd csak be. Éld meg önmagad. Aki szeret, így is szeret, ez egy átmeneti dolog. Ha meg nem, és ennyire hisztizik rajta... Nos, a te hajad, és te tudod mennyire támogatnád fordított helyzetben. Ha igen, ez kölcsönösen elvárható.

2021. máj. 31. 14:00
 20/21 anonim ***** válasza:
0%
Milyen színű hajat akarsz?
2021. máj. 31. 15:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!