Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van itt olyan akinek a párjána...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan akinek a párjának vagy sajátmagának kicsi a pénisze?

Figyelt kérdés

Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy itt vagyok már lassan 30 éves férfi és szeretnék komoly párkapcsolatot kialakítani stb., és sajnos nem nagyon áldott meg a jóisten nagy hímvesszővel. Sajnos 12cm hosszú és kb olyan 3,5cm széles a péniszem. Van itt olyan ember akinek a párjának vagy saját magának ekkora a pénisze, illetve hogy boldogul vele illetve a párja hogy van megelégedve??

Köszönöm előre is a normális válaszokat!

2021. máj. 29. 20:53
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
92%
Hadd nyugtassalak meg, teljesen jó a méreted. Ne hagyd, hogy ez elvegye az önbizalmadat. Ennyivel simán ki tudsz elégíteni egy átlagos nőt.
2021. máj. 31. 11:25
 22/35 anonim ***** válasza:
89%

Lol ez poén, a grafikon alapján törpe gyíkom kerülete annyira ritka, hogy meg se jeleníthető ezen a skálán, logaritmikus skálát kellett volna csinálni, akkor talán megjelennék én is...

Na, lányok, ha már nem számít a méret ki akar egy bődületes szexet velem (szarkazmus) :D

2021. máj. 31. 11:35
 23/35 anonim ***** válasza:
98%

A páromnak kb. 10-12 cm hosszú bár talán vastagabb, nem centivel járok az ágyban :)

Szóval én vagyok felül és szinte mindig hatalmas orgazmusom van, sőt van olyan, hogy többször is elmegyek vele. Tehát én nagyon nagyon meg vagyok elégedve vele.

Volt férjemnek nagy volt és vastag, nem is volt sosem hüvelyi orgazmusom, és sok pózban fájt is, mintha a hasam alja ki akart volna szakadni.

2021. máj. 31. 15:13
 24/35 anonim ***** válasza:
70%
Pár napja lefeküdtem egy új fiúval,olyan szexbarátság jellegű dolgot próbáltunk... Olyan pici pénisze volt, amit én még életemben nem láttam, (kb 6-7 cm merev állapotban), de akkora orgazmusaim voltak vele(3) amire szintén nem emlékszem korábbról. Talán életem egyik legjobb szexe volt. Vitathatatlan, hogy az első kettő kézzel-szájjal-nyelvvel, de a harmadik már az aktustól. Nem a méret az elsődleges, de az biztos, hogy kell kompenzálni egy pici farok mellé. Kérdező, a tiéd normál méret, ne parázz, ügyeskedj!
2021. jún. 2. 10:19
 25/35 anonim ***** válasza:
97%
24 vagyok: Kérdező, és tudod, mi a vicces a sztoriban? Vélhetően nem fog újabb alkalmat kazdeményezni a férfi, mert-úgy tűnik- nem hitte el nekem, hogy tényleg kifejezetten jó volt és szégyenli a méretét. Annyira egyébként, hogy a gatya csak a 2. orgazmusom után került le róla, amikor már biztos lehetett benne, hogy nem lesz panaszra okom. Te ne légy ilyen buta, nem a kis farok a gond, hanem az önbizalom hiány. Nagyon úgy néz ki, hogy kereshetek új partnert, pedig nem én akarom, és 'barátként' is szuper...:(
2021. jún. 2. 10:30
 26/35 anonim ***** válasza:
34%

A páromnak kisebb. ráadásul nehezen is működik.

De néhány éve kipróbáltuk a többesezést, azóta jól megvagyunk, kialakult hogy kikkel mit hogyan, így mindenkinek jó.

Sokkal jobb, mint ha szeretőt tartanék, tökéletesen működik.

Persze valószínűleg nem mindenkinél működne így.

46N

2021. jún. 4. 13:54
 27/35 anonim ***** válasza:
79%
kis farok titka ha sokáig bírja 40-60 percet illik reszelni azért ..
2021. okt. 24. 17:57
 28/35 anonim ***** válasza:
25%

Pacsi!

Ugyanezekkel a méretekkel rendelkezem sőt még korban is.

Két nővel voltam eddig az egyik több éves kapcsolat. Az elsőnek jó volt sose panaszkodott mert el tudott menni, mondjuk visszagondolva lehet nem mérvadó mert ő bárhogy. Nekem viszont nem adott nagy élvezetet a dolog soha mert ahogy túl nedves lett éreztem egyre kevésbé valamit a cingár mivoltomból. Másiknak is tetszett de ennyi. Ennyi idősen már nem hiszem, hogy akad olyan akiben ne harangoznánk. Lényeg, hogy ez egy olyan műszer amivel el lehet érni sikereket más kérdés, hogy vissza nem jön.

2022. jún. 21. 08:41
 29/35 anonim ***** válasza:
84%

Amig a phaszodal vagy elfoglalva nem lesz nőd!

Foglalkozz inkább azzal hogy egy nőnek mitől lesz jó veled lenni.

2022. jún. 21. 15:04
 30/35 anonim ***** válasza:
39%

Még egy titkot elárulok! Annak a nőnek lesz orgazmusa aki hagyja hogy az legyen. Nem csak testileg lelkileg is be van indúlva.

Ennek példája a békülős szex...

Vagy pl egyik exem arra izgúlt,ahogy vezezetek( szabályosan maximum kicsit túllépve a max sebességet) határozottnak és magabiztosnak látott. (Bár gondolom a határozott és magabiztos pasi előjáték közben is izgató). 120/190km es távon minimum 1szer rendezett le kézzel és éjszaka is jobb volt mint máskor,mondjuk ilyenkorra 2 nap kimaradt,hazaúton kevésbé indúlt be.

Ugyanez a lány szerette a villám szexet is. ...

Egyszer másik lánnyal kipróbáltam az illat gyertya szem bekötés eper tejszínhab ....dolgot mesélte a gyertyától majd meg fulladt a tejszíbhabtól koszosnak érezte magát az eper nem volt érett:))

Kis pöcsű pasiknál az a gond a lány meglátja és biztos benne,hogy ez már nem lesz jó és nem is jó.

2022. jún. 21. 18:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!