Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van itt olyan akinek a párjána...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan akinek a párjának vagy sajátmagának kicsi a pénisze?

Figyelt kérdés

Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy itt vagyok már lassan 30 éves férfi és szeretnék komoly párkapcsolatot kialakítani stb., és sajnos nem nagyon áldott meg a jóisten nagy hímvesszővel. Sajnos 12cm hosszú és kb olyan 3,5cm széles a péniszem. Van itt olyan ember akinek a párjának vagy saját magának ekkora a pénisze, illetve hogy boldogul vele illetve a párja hogy van megelégedve??

Köszönöm előre is a normális válaszokat!

2021. máj. 29. 20:53
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
74%
A páromnak is ilyesmi mérete van, őszintén szólva ha nagyon fel vagyok izgulva egyáltalán nem is érzem :S
2021. máj. 29. 23:45
 12/35 anonim ***** válasza:
40%

Kedves kérdező, azért itt elég sok az elvált gyerekét egyedül nevelő 40-45 körüli korosztály, akiknek kb. minden jó már. Így az itt leírtak nem biztos, hogy a sokaságot reprezentálják. Az én véleményem se kell, hogy számítson, de nem egy nő ismerősöm dobta már a "hősszerelmesét" egyből, mert kicsi volt neki.

Előbb itt valaki leírta, hogy kis p*ccsel ő mire ment. Az inkább tűnik közelebbnek az valósághoz.

De nem akarom elvenni a kedved, legyen az, hogy megtapasztalod te magad, mi az igazság. Aztán az lesz az, aminek lennie kell :).

2021. máj. 30. 00:01
 13/35 anonim ***** válasza:
87%
Megint az agyatlan képtelenség kategóriákban gondolkodni. Vannak olyan nők és férfiak, akiknek kicsi, vannak olyan nők és férfiak, akiknek közepes, vannak olyan nők és férfiak, akiknek nagy. Káma Szútra. Tapasztalat. 11 éves koromban tudtam (nem tapasztalatból, a Káma Szútrából).
2021. máj. 30. 00:05
 14/35 anonim ***** válasza:
89%

Hát igen, kedves kérdező, egy férfi nyilván jobban tudja, mi jó egy nőnek és mi nem, mint egy nő, legyen akárhány éves. Ha hiszed, ha nem 12-es, a most negyvenes nők is voltak tízenhuszonévesek, hadd tudják már jobban, nekik mitől jó a szex.

Az érvelési stratégiához pedig gratulálok: EGY azaz 1 válaszadó írta, hogy neki nem oké, mindenki más, hogy szerinte nem ezen múlik. Konklúzió: aki szerint nem ezen múlik, az öreg és neki már úgyis mindegy. No comment.

2021. máj. 30. 00:12
 15/35 anonim ***** válasza:
68%

#14, 12-es vagyok. Legyen az, hogy mostantól mindenki bíztatja a kérdezőt, hogy saját maga tapasztalja meg az igazságot.

Úgyhogy inkább bíztassuk, hogy hajrá, előre, ne itt kérdezősködjön arc nélküli internethuszároktól, mert azzal sokkal beljebb nem lesz (no pun intended :D).

2021. máj. 30. 00:17
 16/35 moozygoo ***** válasza:
86%

Nekem is kicsi, és nem is voltam sok lánnyal csak kettővel, de nekik valahogy tetszett, bár ebbe beletartozott, hogy partner voltam a többféle póz kipróbálásában, és előszeretettel csináltam azt is ami leginkább a nőnek jó.

Például mikor hanyatfekszel, beleül és dörzsölőzik előre-hátra, azt szeretik és kis pélóval is jó.

Meg úgyis lehet csinálni hogy lefekszetek kiflibe, te mozogsz ahogy neked jól esik, közben a kezeddel izgatod a csiklóját vagy mijét :D

2021. máj. 30. 13:11
 17/35 anonim ***** válasza:
31%
16 cm a magyar átlag, 18 felett már nagy. 13 alatt picike.
2021. máj. 30. 16:16
 18/35 anonim ***** válasza:
80%
A 12/3,5 nem kicsi, hanem pont az atlag.
2021. máj. 31. 06:00
 19/35 anonim ***** válasza:
80%

A páromnak ettől kisebb. Sajnos azt a kicsit se tudja használni..

Attól függetlenül elvagyunk, jó ember.

2021. máj. 31. 06:30
 20/35 anonim ***** válasza:
43%

Átlag hossz: [link]

Átlag kerület:

[link]

Sajnos olyat még nem találtam, hogy rasszok vagy népek vagy nemzetiségek szerinti eloszlás.

2021. máj. 31. 11:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!