Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek túl sokat várok el, hogy egy kicsi figyelmességre vágyom?
Az a baj, hogy 20 évig ez nem zavart? Nem tegnap kezdte ezt a viselkedést... Az a baj ezzel, hogy gondolom kezdetben ez a "nekem ez jár" arrogancia vonzó volt számodra, ami persze nem elítélendő, csak a saját felelősséged ne hárítsd el, mert ott van az is.
Én - igaz fordított nemekkel - nem hagynám, hogy elnyomjanak vagy bántsanak. Gesztusokat amiket hiányolsz én pl. addig tenném meg, amíg van viszonzás, mindegy milyen módon, a szándék a lényeg. Ha nincs viszonzás, akkor én is leállnék róla, mert nem. Nem vagyok szolga, vagy hoppmester. Vagy valami balek aki mindig ugrál és nem vár viszonzást.
Igaz én tudok főzni, a bevásárlás módját és "trükkjeit" először 10 évesen kezdtem el tanulni, és nem veszek természetesnek semmit, na jó de, anyámnál még régen igen, de az más miatt volt, gyerek voltam, nem foglalkoztam ilyen dolgokkal (nem is volt rá szükség), de így felnőtt fejjel látom azt, hogy mennyire nem volt ez helyes. De azóta felnőttem. És utólag látom apám hasonló viselkedését (mint a férjed) ő is ilyen volt, csak annyi, hogy mivel tisztaságmániás így ő "takarított", de ennyi volt a házimunka a részéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!