Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom,mit tegyek ebben a helyzetben ?
Sziasztok! Kb három hónapja ismerkedem egy nagyon rendes sraccal,az első hónapban bizonyos okok miatt nem tudtunk találkozni,de nagyon sokat facetimeoltunk és beszélgettünk. Akkor nagyon oda vissza voltam,ha láttam hogy ír,mindig izgultam,hevesen vert a szivem. Aztán amikor először találkoztunk,nem igazán az esetem volt,de jól elbeszélgetünk korábban és akartam esélyt adni a dolognak. Két hónapja találkozgatunk,közben megtetszett külsőre is,a problémám viszont az,hogy úgy érzem,nem vagyok szerelmes,pedig ilyenkor már szoktam érezni. Emiatt,ha együtt vagyunk,nagyon gyakran érzek bűntudatot és úgy érzem,abba kene ezt hagynunk,mert nem akarom bántani.
Az utóbbi egy évben két nagyobb trauma is ért (a legutóbbi párom elhagyott,majd elvesztettem egy közeli családtagot),emiatt borzasztóan nehezen kötődöm és nyílok meg másoknak, lehet ez okozza a problémát. Alapvetően is szokott egy jó másfél hónap lenni,amíg megismerek valakit annyira,hogy beleszeretek,de nem tudom,ebben az esetben mi lenne a megoldás.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!