Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is van ilyen helyzetben, állandó jelentéktelen viták mégis őt akarom az életembe?
Figyelt kérdés
Igaz még nem találkoztunk a távolság miatt, csak telefonon tartjuk a kapcsolatot már rég, de mindig összekapunk valamin. Iszonyat milyen dinamikával működünk. Valamiert az első tali is iszonyat meg lett bonyolítva pedig csak össze kellene végre futni. Ám mégis hiányzik, mégis ragaszkodom hozzá, nem tudom elengedni ( ő sem engem). Én gyanítom élőben is majd ez vértezné a kapcsolatunkat. Nagyon sok mindenben különbözünk mégis nagyon kötődünk egymáshoz.2021. máj. 25. 12:59
1/6 anonim válasza:
Ez ebben a formában egy álom, amit dédelgetsz. Nem találkoztatok élőben. Távkapcsolat, vitákkal. Nem tudod elengedni. Nem is ismered.
2/6 anonim válasza:
Két problémával küzdő ember egymásra talált, ennél nincs több a történetedben.
3/6 anonim válasza:
Masok nem torekszenek virtualis kapcsolatra, igazit szeretnenek.
4/6 anonim válasza:
Vmiért csak kedveled. Meg tudod fogalmazni miért?
5/6 A kérdező kommentje:
Rengeteg vonalban töltött óra. Megismeri az ember a másikat mégha élőben nem is találkoztunk, hibáinkal együtt. Valahol ez is betudható a sok vitának. Nem egészséges ennyi ideig csak telefonon lenni, teljesen egyet értek veletek.
2021. máj. 25. 17:49
6/6 anonim válasza:
"Valamiert az első tali is iszonyat meg lett bonyolítva pedig csak össze kellene végre futni"
Mi az akadálya, hogy nem tud két felnőtt ember találkozni? Ki bonyolította meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!