Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális-e, ha 5 hónap után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális-e, ha 5 hónap után ilyen problémák merülnek fel? (26 L /25 F)

Figyelt kérdés

A párommal 5 hónapja vagyunk együtt, ő 25, én 26 éves nő vagyok.

1 éve végeztem a jogikaron, ügyvédi irodában dolgozom, minden nap 9-5-ig, mint a normális emberek.

Eleinte nagyon szerelmes voltam belé, így nem zavart, hogy az ő szülei gazdagok és napi 2-3 óra munkáért havi kb. 1 millió forint zsebpénzt adnak neki, sőt - le lehet szólni - de bevallom élveztem is a szép éttermeket, kirándulásokat, apró ajándékokat.

Az utóbbi időben azonban egyre többet hallhatom, hogy minek rohadsz te ott abban az ügyvédi irodában, mikor ügyvédjelöltként csak 170 ezret keresel havonta, kitörölheted vele a ....ed, én egy héten költök ennyit rád, vagy "ma ne menj be abba a hülye irodába, inkább odaadom én neked azt az 5 ezer forintot amit keresel".

Hozzáteszem ügyvédjelölt vagyok, az ügyvédjelölti korszak nem a meggazdagodásról szól, ez egy + 3 éves időszak, ami a tanulásról szól, nem keresnek sokat a jelöltek, de később majd annál inkább.

Ő ezt nem érti. (nem járt egyetemre, érettségije van)

Az is egyre jobban zavar, hogy kinyitottak a helyek újra és amíg én bent egész nap robotolok, addig ő sokszor már délben elkezd piálni valahol, mert megteheti. Nem irigylem tőle, de nem túl jó, hogy minden nap egy teraszon üldögél az erre partner haverjaival, mert mindig kb. csak délelőtt van egy 2-3 órás dolga.

Szerinte én csinálom rosszul és meg fogok keseredni ebben az irodában, ahol agyondolgoztatnak.

Munka után edzeni szoktam menni, ezért is kiveri a balhét, hogy nem hiszi el, hogy nem tudok egyből hozzá menni munka után legalább, minek kell edzeni, mutogatni magam a kondiban, ahelyett, hogy vele lennék.Ő nem edz. (de persze az meg tetszik neki, hogy jó alakom van)

Csomószor veszekszünk, hogy csak este 8-9 fele érek rá, mert nekem addig dolgaim vannak, ő pedig szeretne minél többet velem lenni, ami egyébként aranyos, de nekem nincs ennyi időm az ügyvédkedés mellett és nem tudom, hogy fogom például végigcsinálni ezt a nyarat tudva azt, hogy amíg én bent dolgozok keményen, addig ő például minden nap már 11-kor kint lesza strandon, vagy koktélozik valahol éppen a haverjaival.(amit remélek, hogy a haverjaival)

Kértem, hogy foglalja le magát, csinálja meg a jogsit, hogy legyen egy kicsit több dolga, de ő nem, neki külön embere van, aki hordozgatja kocsival, nincs kedve megcsinálni.

Nem tudom mi tévő legyek, mert ezek egyre jobban idegesítenek, de közben nyilván szeretem, jól érezzük magunkat mikor együttvagyunk.

2021. máj. 27. 11:56
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
95%
Lesz nagy pofára esés amikor egyszer feléli a lóvét. Én egy ilyennel nem maradnék együtt. Fogalma nincs arról, hogy milyen a való élet. Ő csak a kis burkában játszik, mint egy kisgyerek.
2021. máj. 27. 12:01
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

"minek rohadsz te ott abban az ügyvédi irodában, mikor ügyvédjelöltként csak 170 ezret keresel havonta, kitörölheted vele a ....ed, én egy héten költök ennyit rád,"

Nagyon cuki, hogy ezt így felhánytorgatja.

"minek kell edzeni, mutogatni magam a kondiban, ahelyett, hogy vele lennék."

Leural. "Nehogy kondiba menj, amit élvezel, mert a végén még másnak is megtetszel! Inkább legyél csak vele, lehetőleg a családoddal és a barátaiddal is szakítsd meg a kapcsolatot." Tipikus bántalmazó gondolkodásmód.

"Kértem, hogy foglalja le magát, csinálja meg a jogsit, hogy legyen egy kicsit több dolga, de ő nem, neki külön embere van, aki hordozgatja kocsival, nincs kedve megcsinálni."

Tipikus, lusta ember. Most azért él jól, mert a szülei pénzelik, de sajnos a szülők sem élnek örökké. Ezért kell mindenkinek megtanulnia dolgozni, és jól bánni a pénzzel, mert a legnagyobb vagyont is el lehet herdálni, ha valaki nem ért hozzá.

2021. máj. 27. 12:02
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Ez az ember a leírtak alapján nagyjából semmibe veszi, amit elértél és amit teszel nap mint nap. Ezek után képzeld el, mi lenne, ha ő tartana el téged? Nagyjából azt hallgatnád, hogy nélküle semmit nem érsz.

Kell neked egy ilyen ember, aki a szülei vagyonát felhasználva néz le másokat, ráadásul a saját párját, téged?

2021. máj. 27. 12:05
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
úristen, diplomás céltudatos szervezett nő létedre összejössz egy ilyen tanulatlan, lusta, céltalan alakkal? Ez az életmód önbizalomhiányt és depressziót meg egyéb lelki nyavalyákat okoz. ő is alapíthatna vállalkozást ennyi pénzből. most képzeld el ugyanezt a férfit munkanélkülikéént vagy napszámosként. akkor már nem kéne ugye? te csak tanulj, ő bármikor kidobhat ne alapozd rá az életed, egzisztenciád. majd ha befutott ügyvéd leszel, meglesz az a kurturált, karriert épített értelmiségi kör ahol majd befut egy jó pasi.
2021. máj. 27. 12:05
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Én ezt nem leszólásból kérdezem, ne értsd félre.

De te miért vagy vele? A pénze miatt? Vagy mert elmentetek az elején ide-oda? Vagy jó a szex vele? Vagy mégis mi?

-Beleszól abba, hogy edzel, de azért mint írtad a jó test nincs ellenére

-Egész nap a farpofáját mereszti

-Nem becsüli meg a szorgos munkádat

-Nem támogat az álmodban

-Léhűtő

Mégis mit ad neked? Milyen formában mutatja ki, hogy szeret?

Az én exem ilyen volt, és rá is mentem, a mai napig iszom a levét.

Mindig kérdezte tőlem, hogy ki fog mellettem maradni: ő, vagy az egyetemen szerzett ötöseim? Tippelhetsz, ki maradt mellettem. :)

Persze, hogy az ötösök, ő meg repült mint a fene.

Ne hagyd, hogy ennyire lehúzzon...és még te agyalsz rajta az irodában. A szorgos munka kifizetődik, én inkább büszke vagyok rád, hogy teszel az álmodért, céltudatos vagy, mellette van erőd edzeni (sokan lusták ehhez), és reálisan látod a jövődet. Ne hagyd, hogy ennyire lehúzzon egy PASI.

A nőknek a pasi nem életmentő kell hogy legyen, hanem a párod. Aki kiegészít, ergo támogat. Mi nők sokszor ragaszkodunk valakihez, aki lehúz, mert ki vagyunk éhezve a szeretetre. Pedig jobb egyedül lenni, mint egy olyan kapcsolatban, ahol ki vagy szolgáltatva (nem anyagilag, hanem lelkileg).

2021. máj. 27. 12:12
 6/20 A kérdező kommentje:
Azt kifelejtettem, hogy többször sajnos rávett, hogy beteget jelentsek 1-2 napra, és inkább menjünk ide-oda munka helyett. Mára beláttam, hogy ez nem normális és nem szép dolog lógni, de ő addig manipulált, hogy ebbe mondjuk még egy 3 hónapja belementem, de mára beláttam, hogy hülyeség volt.
2021. máj. 27. 12:20
 7/20 A kérdező kommentje:
Egyébként úgy mutatja ki, hogy szeret, hogy mivel ő ráér, így hoz nekem ebédet például, bevásárol, segít eljutnom A-ból B-be (sajnos még nincs kocsim)vagy, ha esetleg mondjuk elromlik valamim, segít megcsináltatni. Tehát elég sok dologban lehet rá számítani.
2021. máj. 27. 12:23
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Ezek alap dolgok, de vedd csak, egyszer talán felnyílik a szemed és kibszod úgy, ahogy illik.
2021. máj. 27. 12:25
 9/20 anonim ***** válasza:
51%
a szülei is megérik a pénzüket, havi egymilla a hülye kisfiúnak aki még egy jogsit se bír lerakni, továbbtanulásról nem is beszélve. ilyen kvalitásokkal az üzleti életben sem fogják komolyan venni, addig lesz pénze míg kitart a vállalkozás, de bármi változás lesz, csődbe is viszi. miután rájön, hogy 30 éves korában szégyenkeznie kell majd a diplomás, több nyelvet beszélő önállló kortársai mellett, a piába és fiatal csajokba fog menekülni.szánalom. nem kell vele szakítanod, élvezd, úgyis le fog ccserélni majd egy fiatalabbra, mert megteheti ahogy a henyélést is. de akkor is, ha most akár a te segítségeddel összekapja magát, mert akkor már saját vállalkozással, diplomával, edzett testtel mondjuk egy gazdag tanult szép lányra fog hajtani.
2021. máj. 27. 12:26
 10/20 A kérdező kommentje:
#9 A szüleim nekem is gazdagok, szép is vagyok, és említettem, hogy jogi diplomám van, de mindegy.
2021. máj. 27. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!