Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fel bírod emelni a barátnőd?/A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fel bírod emelni a barátnőd?/A barátod fel bír emelni téged?

Figyelt kérdés

Például így, elég hosszan elbírva ahhoz, hogy akár szexelni is lehessen ebben a pozícióban.

[link]

Vagy például így, koncerten legalább egy darabig:

[link]

2021. máj. 26. 19:46
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Nincs párom, de nyomkodhatnékom van
41 szavazat
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
29%

Igen!

[link]

2021. máj. 26. 19:52
 2/22 A kérdező kommentje:
Aztán persze ki lehet fejteni kommentben, hogy ha nem, akkor az melyik félnek az érdeme nagyobb mértékben. :D
2021. máj. 26. 19:53
 3/22 anonim ***** válasza:
83%
Testépítek 2 éve, szóval dobálom az asszonyt ha nem jól viselkedik... 😀
2021. máj. 26. 20:00
 4/22 anonim ***** válasza:
83%
Fel, de megemelte a derekát úgy egy éve egy munkaakkuval, azóta nem vetetem fel magam 😅
2021. máj. 26. 20:18
 5/22 anonim ***** válasza:
41%
Egyik feleségemet, páromat sem tudtam volna megemelni, mert ducik voltak. (Sportoló, lapos hasú, széles vállú fickó vagyok, 50 éves.)
2021. máj. 26. 20:31
 6/22 anonim ***** válasza:
75%
meg tudott emeleni az osszes eddigi pasim, mert magasak voltak es jokiallasu, jo fizikumu ferfiak. pesig mindig paraztam, hogy tul nehez vagyok nekik, de elbirtak.
2021. máj. 26. 20:46
 7/22 anonim ***** válasza:
72%
én feltudom, de neh3z szóval ez nem ilyen móka dolog.
2021. máj. 26. 21:48
 8/22 anonim ***** válasza:
72%
Könnyen elbír, mert nem vagyok, nehéz, ő meg elég erős hozzá, de a szex így sose ment, valószínűleg ahhoz nincs meg a fittségünk.
2021. máj. 27. 00:11
 9/22 anonim ***** válasza:
69%
#8 hát, szexben egy hosszabb normál intenzív menet is tud fárasztó lenni. Szóval szerintem ehhez valami eszement kondi kell, hogy ne csak egy mutatvány legyen, hanem tényleg belefeledkezett élvezet.
2021. máj. 27. 00:37
 10/22 anonim ***** válasza:
58%

Nem bírtam, de rossz néven is vette. De már a sokadik falu bikájánál tart azóta.

Végül is mindenki a helyére kerül egyszer.

2021. máj. 27. 01:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!