Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak a barátomall ha nem hajlandó össze költözni velem?
Sok éve együtt vagyunk már és nagyon itt lenne az ideje. Többször is úgy volt már, hogy költözünk de mindig volt valami kifogása. Úgy érzem már elegem van ebből az egészből.
Én 23 éves vagyok a párom 25.
10. vagyok, segítsen már valaki, és írja le, hogy milyen szakmai képesítést lehet megszerezni 19 évesen, úgy, hogy egyből van vele melód is?
Köszi!
A mai eszemmel, biztos hogy szakítanak!!! Ugyanebben a szituációban voltam mint te, végül meggyoztem hogy koltozzunk össze. (jó hülye voltam)
együtt laktunk 3 évet, rengeteg pénzt kerestünk, anyagi gondunk egy szál sem, korunk megvolt már, de o nem akart se házasságot se gyereket. Vagyis akarni akarja ezeket az életben, csak nem velem.
Szakítás lett a vége, a legjobban azt bánom hogy eddig húztam, és hogy ravettem hogy koltozzunk össze. Vagy akarja o magától, vagy nem, ne próbáld meggyőzni.
14.-nek.
De milyen munka mellett?
#13:
a kerdes szempontjabol teljesen lenyegtelen, mit dolgozik a kerdezo es milyen vegzettsege van. azert ahhoz, hogy egy alberlet felet kifizesd, nem kell foorvosnak meg ugyvednek lenni.
egybekent siman lehet, hogy 18-19 evesen kijarta a sulit es utana csinalt valami okj-t es 20-21 eves korara lett szakmaja. de lehet, csak siman elment vengedlatozni vagy akarmi, szerintem semmi kozod hozza, honnan van a penze. kerdes szempontjabol mindegy.
A 4 évet a kapcsolatunk hosszára értettem.
Én egy éve diplomáztam.
Nem vagyok jós, de láttam már nem egy ilyen szitut.
Fiú és lány jártak. Lány munkába állt a suli után, a fiú is dolgozott. Ekkor a lányra rájött a költözhetnék, a fiú meg próbálta húzni.
Ekkor 2 dolog jött, vagyis a 2-ből 1.
Vagy összeköltöztek, majd szétmentek. Vagy simán szétmentek, aztán a lány talált egy 10+ évvel idősebb pasit, akivel 2-3 éven belül lett családalapítás.
És a munka igen fontos, mert a jó kapcsolat alapja az anyagi stabilitás!
Miért olyan furcsa ez?
Szerintem ennyi idősen ez normális, de lehet velem van a baj.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!