Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az én hibám, ha a barátom bizonytalan abban, hogy szeretem-e még?
6 éve vagyunk együtt, nem sokára lesz az esküvőnk. Vele tervezem leélni az életemet, hisz minden téren jó vele, szeretem őt is és azt is amilyen én vagyok mellette. Természetesen nálunk is vannak nehéz időszakok, hullámvölgyek, de ezeket mindig meg tudjuk beszélni. Mostanában folyton kérdezgeti, hogy biztosan szeretem őt? Szerelmes vagyok még belé, stb.. Ha nem válaszolok az üzeneteire egyből azt gondolja, hogy idegesít vagy elegem van belőle. Egyébként kifejezetten sokat beszélgetünk, ugyanolyan bújós vagyok, mint a kapcsolat elején, a szex is nagyon jó. Azt mondja, hogy a viselkedésem miatt bizonytalan, mert úgy érzi megváltoztam, többet járok el barátnőkkel, mindig nyomogatom a telómat, otthon is a munkával foglalkozom stb. Nyílván változom én is és Ő is, de én nem érzem, hogy ez negatív irányba vinné a kapcsolatunkat.
Akik hosszú párkapcsolatban élnek hogyan oldják meg az ilyen problémákat? Úgy érzem ebben az esetben nekem kellene változtatnom valamin, csak nem tudom hogyan, hisz számomra minden teljesen jónak tűnik a kapcsoltunkban.
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!