Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom kb.7 cm- vel alacsonyabb nállam és engem ez nagyon zavar, de nagyon szeretem őt! Mit tegyek? (többi lent)
náLam, egy l-lel. Szúrta a szemem.
Szerintem ha a magassága zavar, akkor nem is vagy belé igazán szerelmes.
Nem érdemled meg őt, ha azért szakítottál vele, mert pár centivel alacsonyabb nálad. Nekem is van olyan dolog, ami nem jön be abban a srácban akit szeretek, de nem érdekel. Ő is alacsonyabb. Ez van.
14/L
Ne legyél díszri banc....
Van elég
17 éves korodra annyi eszed van mint egy 7 évesnek
ezt ne sértésnek vedd próbáltam finom lenni
ez a TE problémád nem az övé mivel téged zavar
mint írtad is nem is szereted csak csak a kutyának nem kellettél ő meg valamilyen okból mégis rádhajtott
szánalmas vagy kedves kérdező kérlek ne tedd tönkre a továbbiakban is sekélyes és ostoba lényeddel szerencsétlen fiút
Ezek szerint akkor mégis számít a nőknek a magasság? Pedig minden csaj vérig van sértve az összes topicban ha azt írjuk a magasság ismerkedésnél számít...
Akkor most mi az igazság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!