Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszú ideje tartó kapcsolat - egyre kevesebb szex?
Sziasztok!
Akiknek volt tapasztalata abban, hogy egy már hosszú évek óta tartó kapcsolatban már-már megszűnt a szex, ti hogyan voltatok képesek visszaállni a régi kerékvágásba? :) Hogyan újítgattatok?
Köszönöm a tapasztalatokat!
F
Mi nők, néha gonosz dolgot megteszünk, hogy megtartsunk egy pasit.
Ez a szex-szel, gyerekkel való zsarolás azonban a legalja mindennek.
Nekem is vot pasim, akit a második gyerek megszületése után kitett a feleség a hálóból. Fb- on boldog család, laza, bulizos feleség imázs volt. Valóságban egy unott, elhízott, követelőző nő volt. A pasinak utánam is kett barátnője.
Mi 10 eve vagyunk egyutt, en 26 o 33, regen napi 4-6, ma mar csak heti 2 napunk van egymasra, akkor 2-3 alkalom. (A gyerekek miatt legfokepp es mert kamionozik) de, ha tobbet lenne itthon, akkor valszeg naponta,2 naponta.
Volt koztes idoszak, pl terhesseg, akkor volt h 1-2 honapig semmi, de potoltuk kesobb😀
20-as mintha magamat olvasnám. :)
Annyi, hogy nálunk volt szex, én jobban akartam mint exem, persze mert ő mással is szexelt, én meg csak vele. Szóval én is váltam, egy év után megtaláltam a mostani páromat, és imádom. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!