Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 Hónapban kb hányszor mentek valahova a pasitokkal?
Nálunk változó. Van, hogy nem megyünk egész hónapban sehová közösen, máskor meg minden hétvégén is. Szerintem szervezz valami programot, rángasd ki a csigaházából, beszéld meg vele, hogy neked ez nem jó igy.
2008. dec. 7. 11:55
hát mi minden héten eljárunk vhova. De mondjuk nálunk az elejétől fogva így volt, mert egyikünk se akarta 4 hónapnál hamarabb bemutatni a másikat a szüleinek (már mint haza vinni) most vagyunk 2 éve együtt és már keveset járunk el kb hetente 2x. Szerintem is beszéld meg vele.
2008. dec. 7. 12:34
2008. dec. 7. 12:35
Fél éve vagyok együtt a barátnőmmel.
Általában mindig elmegyünk valahová (közös sport, teázó, mozi, jó időben séta vagy kirándulás)
Igazából csak az utóbbi egy hónapban töltünk egyre több időt otthon. De ez főleg a hideg miatt is van, hiszen ilyenkor nem tudunk szabadtéri programot csinálni.
25/f
2008. dec. 7. 12:36
Nem tudom ezt hónapra lebontani... HA azt is figyelembe vesszük, hogy a "családlátogatás" is program, akkor minden héten csinálunk. HA ezt nem tekintjük annak, akkor átlagosan havonta egy-kétszer. Mondjuk én külön sok programot csinálok a barátaimmal. Ő meg jobban szeret otthon lenni. Toleráljuk a másik igényeit, bár azért én is jobban örülnék, ha több közös programunk lenne. De nem fogom ráerőltetni.
2008. dec. 7. 12:42
Hát mi minden napra tervezünk valami progit!Ha nem is mozi vagy fürdő, akkor is legalább vásárolunk,vagy sétálunk...
2008. dec. 7. 14:07
Az én párom is nagyon otthonülő, nehéz kimozdítani és lekötni valamivel az érdeklődését. Eleinte nem is jártunk sehova de aztán ráuntam erre és szervezni kezdtem a progikat.:) Igyekszem úgy alakítani hogy 1-2 hetente elmenjünk valahová. Elutazni valahová hétvégére, kirándulni, moziba, színházba, kiállításokra, amik mindkettőnket érdekel. Ilyenkor télen is eljárunk sétálni, hógolyózni, szánkózni (mint a gyerekek:)) Sok mindent ki lehet találni.
2008. dec. 7. 14:52
nekem az előző kapcsolatom olyan volt, mint egy börtön, több év alatt meg tudom számolni a két kezemen, hogy hány helyen voltunk, persze úgy h több hétig kellett rinyálnom.
a mostani párom is így járt az exekkel, így hát úgy jöttünk össze, hogy mi ilyet nem fogunk csinálni:) kb 3 4 havonta (mivel diákok vagyunk és nicns keresetünk) elmegyünk pár napra kirándulni, ott éttermekbe, fürdőbe stb.. két hetente hétvégén pedig a haverokkal vagyunk valami szórakozó helyen. sokszor járunk kettesben mászkálni ide oda, gyorsétterembe ilyesmik..
ha ez neked nem jó, változtass rajta, mert az egyhangúság el tudja baszni a kapcsolatot sajnos :(
2008. dec. 7. 18:08
változó..de úgy átlagban havi 5-6 alkalommal biztos elmegyünk valamerre..koncira,moziba,étterembe,szinházba vagy csak sétálni egyet a Duna parton.. :)
2008. dec. 7. 20:19
Ha olyan kedvünk van, akkor minden hétvégén elmegyünk sétálni.
2008. dec. 8. 08:54
Kapcsolódó kérdések: