Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Igaz e az hogy feljelenthetem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz e az hogy feljelenthetem az anyósom azért mert kirak az utcára?

Figyelt kérdés

Hallottam valahol hogy ha kitesznek valakit utcára akkor feljelentheto az illető.

Nálam ah a helyzet hogy elég rossz anyósom van nála vagyunk párommal..próbálok kedveskedni anyósomnak.. házimunkát én végzem ennél többet már nem tudok tenni..de ő semmivel sincs megelégedve és gyűlöl is..kitalál dolgokat majd megfenyeget hogy kirak ..szóval kaptam 1.ig időt hogy elköltözzek de szó szerint nincs hova mennem csak egyenest az utca!Sajnos a drága anyósom nem viccel és tényleg kifog dobni.(Sajnos munkanélküli vagyok 2 hónapja . párom nem áll mellettem ki mivel már az anyja befolyása alatt van szóval szakítunk...mit tegyek?

2021. máj. 20. 15:11
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Te nem fogod fel a csepp agyaddal, hogy a kérdező a más lakásában egy nagy büdös senki, akit még utálnak is ott, hisz bevétel hiányában még a zabálást is anyós állja, meg a kandúrja. Semmi köze a lakáshoz, neki ott nincs joga lenni és ha a tulajdonos azt mondja, hogy menjen, akkor neki mennie kell, vagy a rendőrség segítsége is kérhető ezügyben.

És még mindig idióta vagy.

2021. máj. 20. 18:18
 22/25 anonim ***** válasza:
0%

21# nekem sem volt semmi közöm exem lakasahoz :-) Mégis ott laktam. A kerdező a párjaval ment oda, eltűrtek, szivességi lakashasznalo volt akárhogy próbalod azt állitani hogy nem.irhatnak neki hogy megszüntetik a szivességi lakashasználatot, de ha nem megy akkor majd birosagra kell menjenek kilakoltatni.

Arra meg nem sikerült valaszolni mi van az alberlővel aki nem fizet! Mutasd meg hogy kirakhatod másnap ha nem fizet!

2021. máj. 20. 18:23
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

22.

Albérlőt is klehet szűkös határidővel rakni, szerződés kérdése. Te sem lakhattál sokáig az exnél, mert ez nonszensz, amit leírsz.

2021. máj. 20. 20:58
 24/25 anonim ***** válasza:

Barát, rokonok, szülők, volt osztálytárs, volt munkatárs? Nem hiszem el, hogy senkid nincs, akihez mehetnél pár hétre...Előtte is laktál valahol,nem?

Tudom mindjárt jön a magyarázat, hogy nem vagy jóban a szüleiddel stb. De inkább élj a saját családoddal, még ha utálnak is, mint egy vadidegennél, aki szintén utál. Nincs olyan, hogy te egy idegen házába befurakodsz és még kidobni sem lehet.. Igen, anyós neked egy idegen, mert ahogy írtad szakítottatok.

2021. máj. 20. 22:19
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjuk. Jelentsd fel kérdező és utána pedig viseld a következményeit.
2021. máj. 21. 08:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!