Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Igaz e az hogy feljelenthetem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz e az hogy feljelenthetem az anyósom azért mert kirak az utcára?

Figyelt kérdés

Hallottam valahol hogy ha kitesznek valakit utcára akkor feljelentheto az illető.

Nálam ah a helyzet hogy elég rossz anyósom van nála vagyunk párommal..próbálok kedveskedni anyósomnak.. házimunkát én végzem ennél többet már nem tudok tenni..de ő semmivel sincs megelégedve és gyűlöl is..kitalál dolgokat majd megfenyeget hogy kirak ..szóval kaptam 1.ig időt hogy elköltözzek de szó szerint nincs hova mennem csak egyenest az utca!Sajnos a drága anyósom nem viccel és tényleg kifog dobni.(Sajnos munkanélküli vagyok 2 hónapja . párom nem áll mellettem ki mivel már az anyja befolyása alatt van szóval szakítunk...mit tegyek?

2021. máj. 20. 15:11
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Ki jogosult a birtokvédelemre?

A Ptk. szerint birtokos az, aki a dolgot sajátjaként vagy a dolog időleges birtokára jogosító jogviszony alapján hatalmában tartja. A dolog birtokát megszerzi, akinek a dolog tényleges hatalmába jut.

Olyan birtokos mellett, aki a dolog időleges birtokára jogosító jogviszony alapján tényleges hatalmában tartja a dolgot (albirtokos), birtokosnak kell tekinteni azt is, akitől a tényleges hatalmat gyakorló a birtokát származtatja (főbirtokos). Birtokos az is, akitől a dolog jogalap nélkül időlegesen más személy tényleges hatalmába került.

Közös birtok esetén a birtokvédelem mindegyik birtokost önállóan megilleti, és bármelyik birtokos követelheti a dolog közös birtokba bocsátását.

Szerintem te nem tudod, hogy milyen pert nyertél meg állítólag 😂😂😂😂

2021. máj. 20. 16:03
 12/25 anonim ***** válasza:
17%

7.

Próbálsz gúnyolódni, nem ezek jelenlétével van a gond, hanem ezek mértékével. Betegesen túlvannak árazva az albérletek és akkor még fizess be előre 2 hónapot meg kauciót meg ki tudja mi mindent.

2021. máj. 20. 16:08
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Itt inkább az a kérdés hogy miért akarsz feljelentést, miért akarnál maradni mikor írod hogy milyen mérgező a légkör, plusz párod se áll ki melletted és szakítás lesz? Tudod ki akarna így maradni, ezerszer is inkább az utca, bármi megoldást találhatsz addig, minek akarsz ilyen embereket nap mint nap kerülgetni? Párod is elnézi ha kitesznek? Szép mondhatom, már rég elkezdtem volna keresni a megoldást és magamtól léptem volna.
2021. máj. 20. 16:34
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván azért akar maradni a kérdező, mert tovább szeretne élősködni. Na erre befizetek, hogy a feljelentés után milyen lesz ott a hangulat :D
2021. máj. 20. 16:46
 15/25 anonim ***** válasza:
0%

11#

A kérdező szivessegi lakáshasználó (ahogy en is voltam) akkor is ha arról nincs papir. Nem irja miota lakik ott, de ha ott él 2 hónapja akkor se tehetik ki, mert ugyan rosszul fogalmazott és nem feljelentest kell tennie hanem birtokvedelmi eljarast inditani. Nyugodj bele tudom mit nyertem meg. Ketvtanu igazolta hogy ott laktam x eve, senkit se érdekelt be vagyok e jelentve vagy sem. (Nem voltam).

De marad az egyszerubb eset mutasd meg hogy a nem fizető alberlot kiteheti az utcara a tulaj egyik naprol a masikra!

2021. máj. 20. 17:19
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Van nőknek hajléktalanszálló. Nem sokkal jobb, mint az utca, de talán több segítséget kapsz, hogy találj egy munkát szállással. Jön a nyári szezon, elkezdődött a nyitás: esetleg a Balatonon kereshetsz ilyet, most még talán időben vagy.

Ami nagyobb kockázat, főleg, ha nem beszélsz nyelvet: külföldre kimenni. Sok esetben van munkásszálló is. Kvázi rabszolgamunka, de onnan tudnál dobbantani, és egy albérletet ki tudsz fizetni egy keresetből. Igazából már nincs mit vesztened.

2021. máj. 20. 17:22
 17/25 anonim ***** válasza:
85%

15# Hát neked nem sok eszed van. Remélem egyszer bemegy hozzád valaki, hogy akkor ő mától ott lakik és te nem mered majd kirakni, mert szívességi lakáshasználó és félsz, hogy feljelent 😂😂😂😂😂

Idióta.

2021. máj. 20. 18:01
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Azért a kérdezőt se azonnal akarják kitenni, kapott majdnem 2 hetet arra, hogy ez idő alatt találjon magának valami megoldást. Mivel hetek óta nem dolgozik, így gondolom pénze sincs és a srác meg az anyja tartja el.

Lehet, hogy velem van a baj, de ha szakítás van és a srác szüleinél lakunk, akkor nálam egyértelmű, hogy költözök, sőt ezt mondani se kéne!

2021. máj. 20. 18:01
 19/25 anonim ***** válasza:

18.

Szerintem a kérdező is így van ezzel, csak nincs hová költözni. Munka nélkül nem is lesz hová, de még ha lenne is munkája, akkor se tudna költözni, mert ott egy "picit" nagyobb a beugró, még egy fos '70-es évekbeli garzon panelre is, mint amennyi fizetést egy átlagember kap. Különösen Budapesten vannak pofátlan árak.

2021. máj. 20. 18:03
 20/25 anonim ***** válasza:
0%

17#

Az idióta te vagy miutan te most azt vázoltad fel hogy a kérdező most sétált be hogy ő márpedig ott fog lakni. A kérdező eddig is ott lakott ki tudja hány hónapja ami nagy különbseg! Az anyósának 2 nap után kellett volna szólnia hogy nem lakhat ott, de hónapokig tűrte, vagyis szivessegi lakáshasználo lett.

Te direkt nem akarod érteni a különbseget??

2021. máj. 20. 18:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!