Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondanátok erre a párotoknak?

A megcsaláshoz nem kell külföldre menni cicamica.
Ultra gyerekes és együgyű vagy

13
Azért nehogy már ő parancsoljon meg engedélyt adjon. Hát álljunk már meg...

Én azt mondanám, hogy jó rendben jó partizást és akkor vegyük úgy, hogy nem vagyunk együtt mostantól, ha visszajön akkor meg majd meglátjuk.
Az én páromnak is ilyen haverjai voltak és gondolod, hogy amikor elmennek murizni, a többiek a külföldi muffokkal ismerkednek, a tied meg csak ül és néz?
Volt, hogy valahol németországban voltak és miközben telefonon beszéltünk hallgattam, hogy valami muffot szedett fel a haver mellette. Akkor volt off. Utána kidobálta egyesével ezeket a haverokat...

Tudom, hogy nagyon furán vagyunk bekötve a férjemmel, de nekünk természetes volt, hogy együtt megyünk külföldre. Fel sem merült, hogy hónapokra otthagyjuk egymást. De az volt a kérdés, hogy mit mondanánk a párunknak. Én ezt mondanám, mert nekünk így természetes és így látjuk helyesnek és jónak.
Kérdező, ha Te nem akarsz menni, akkor nincs mit tenni. Majd ha visszajön a barátod (már ha visszajön), akkor eldöntitek, hogyan tovább.

Rengetegszer nézett a szemembe sírva --> a bűntudat könnyei, mert megcsalt
Irkáltak, hogy neki is intéznek.... de erre azt válaszolta, hogy soha mert ő szeret --> mert láttad mit ír, drámai hűségesküt tett neked. Élőben mást mondott, mást tett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!