Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit mondanátok erre a párotoknak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondanátok erre a párotoknak?

Figyelt kérdés
A párom külföldre szeretne menni dolgozni 3 hónapra, de nagyon félek attól, hogy megcsal. Olyan barátaival menne, akik folyamatosan csalják a párjukat. Persze bízok benne, csak a többiekben nem és tartok tőle, hogy bele húznák.. Ti mit gondoltok erről? (Nem lakunk még együtt, de 3 éve vagyunk együtt) 19/L
2021. máj. 20. 11:04
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
4%
Ha szeretne akkor vinne magával.. bocs!
2021. máj. 20. 12:27
 12/22 anonim ***** válasza:
67%

A megcsaláshoz nem kell külföldre menni cicamica.

Ultra gyerekes és együgyű vagy

2021. máj. 20. 12:29
 13/22 anonim ***** válasza:
0%
Azt mondanám, hogy rendben, csomagolok, indulhatunk. Együtt.
2021. máj. 20. 12:31
 14/22 A kérdező kommentje:
Én nem szeretnék menni.
2021. máj. 20. 12:33
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

13

Azért nehogy már ő parancsoljon meg engedélyt adjon. Hát álljunk már meg...

2021. máj. 20. 12:33
 16/22 anonim ***** válasza:
58%
13-as szerint pedig az úgy van. Ő ad engedélyt a párjának a kakiláshoz is....
2021. máj. 20. 12:36
 17/22 anonim ***** válasza:
8%

Én azt mondanám, hogy jó rendben jó partizást és akkor vegyük úgy, hogy nem vagyunk együtt mostantól, ha visszajön akkor meg majd meglátjuk.

Az én páromnak is ilyen haverjai voltak és gondolod, hogy amikor elmennek murizni, a többiek a külföldi muffokkal ismerkednek, a tied meg csak ül és néz?

Volt, hogy valahol németországban voltak és miközben telefonon beszéltünk hallgattam, hogy valami muffot szedett fel a haver mellette. Akkor volt off. Utána kidobálta egyesével ezeket a haverokat...

2021. máj. 20. 12:49
 18/22 anonim ***** válasza:
94%

Tudom, hogy nagyon furán vagyunk bekötve a férjemmel, de nekünk természetes volt, hogy együtt megyünk külföldre. Fel sem merült, hogy hónapokra otthagyjuk egymást. De az volt a kérdés, hogy mit mondanánk a párunknak. Én ezt mondanám, mert nekünk így természetes és így látjuk helyesnek és jónak.

Kérdező, ha Te nem akarsz menni, akkor nincs mit tenni. Majd ha visszajön a barátod (már ha visszajön), akkor eldöntitek, hogyan tovább.

2021. máj. 20. 12:50
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát figyelj. Ha meg akar csalni, arra itthon is talál alkalmat, nem kell ahhoz külföldre menni. És valóban, ha 3 hónap különlétet nem bír ki a kapcsolat, az annyit is ér.
2021. máj. 20. 12:55
 20/22 anonim ***** válasza:

Rengetegszer nézett a szemembe sírva --> a bűntudat könnyei, mert megcsalt

Irkáltak, hogy neki is intéznek.... de erre azt válaszolta, hogy soha mert ő szeret --> mert láttad mit ír, drámai hűségesküt tett neked. Élőben mást mondott, mást tett

2021. máj. 20. 14:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!