Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom home officeban van, mégis bejelölte 3 kolléganőjét facebookon. Miért?
Az utóbbi 2 napban lett 3 új ismerőse is, mind lány, mindegyik a kollégája, mert ugyanaz a munkahely volt kint nekik mint páromnak is.
Nem igazán értem, hónapok óta itthonról dolgozik, nem is találkozott velük már kitudja mióta, akkor miért jelölte be őket hirtelen?
Másnak is furcsa lenne ez a szitu, vagy túlreagálom?
Együtt élünk amúgy, 3 éves kapcsolat.
Sose lehet tudni. Ha szerinted fura, inkább hallgass a megérzéseidre, mint az itteni emberekre, akik láthatóan vakon megbíznak a párjukban (ha van). Ami persze egy jó dolog, de a te párodat te ismered a legjobban, ha szerinted ez fura, akkor fura. Kérdezz rá. Én azt szoktam, és nem csak azt figyelem mit mond, hanem ahogy reagál. Nem vezetem fel a témát, csak rákérdezek. Arc piszka, főleg száj matatás, oldalra nézés, mocorgás árulkodó. Ha meg visszatámad vagy beszól, az garancia hogy valami nem kerek, nem oké.
Nekem volt ilyen. Le is bukott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!