Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátom home officeban van,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom home officeban van, mégis bejelölte 3 kolléganőjét facebookon. Miért?

Figyelt kérdés

Az utóbbi 2 napban lett 3 új ismerőse is, mind lány, mindegyik a kollégája, mert ugyanaz a munkahely volt kint nekik mint páromnak is.

Nem igazán értem, hónapok óta itthonról dolgozik, nem is találkozott velük már kitudja mióta, akkor miért jelölte be őket hirtelen?

Másnak is furcsa lenne ez a szitu, vagy túlreagálom?

Együtt élünk amúgy, 3 éves kapcsolat.

2021. máj. 19. 21:42
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg őt. Komolyan.
2021. máj. 19. 22:35
 12/23 anonim ***** válasza:
64%

Nincs veled semmi gond, ne aggódj!

Ha otthonról dolgozik, vagyis nem megy sehova, akkor nyilván nem akar tőlük semmit. Valószínűleg csak észbe kaptak hogy még nem ismerősök fb-on, mikor egy közös meeting volt. Szerintem nem kell belelátni semmi rosszat.

De ha még mindig nem tudsz megnyugodni akkor tisztább ha egyszerűen megkérdezed, lehetőleg lazán. "Figyelj Feri, valamelyik nap feldobta a hirfolyam hogy lett pár új ismerősöd. Hogyhogy most vetődött ez fel?"

2021. máj. 19. 22:39
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Otthonról DOLGOZIK, tehát kapcsolatban van a kollégáival - sőt, a személyes kapcsolat hiánya miatt ez most szinte kizárólag az online térre korlátozódik. Szerintem ez egy tök általános dolog, hogy bejelölik egymást, emberileg is hiányozhatnak egymásnak. Én a helyedben rá se kérdeznék erre, ha eddig a három év alatt nem adott bizalmatlanságra okot.
2021. máj. 19. 22:46
 14/23 anonim ***** válasza:
85%

Honnan tudod, hogy ő jelölte be őket és nem fordítva?

Amúgy szerintem ebben nincs semmi.

2021. máj. 19. 23:08
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Engem is boldog boldogtalan bejelöl a melóból, az is, akivel bent soha egy szót sem váltottam. Nem kell ezt igy felfújni, lehet dumalnak neha es ennyi. Azert nehéz ez a homeoffice hidd el, néha en is úgy erzem hogy begolyózok. Hianyzik a társaság!
2021. máj. 19. 23:25
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

#14-nek igaza van.

Lehet, hogy a csajok jelölték be őt. Még akár az is lehet, hogy azért, mert tetszik a pasid nekik. naés? jó pasid van.

De az is lehet, hogy a hapsid jelöltek őket, mert meeting volt és könnyebb a kommunikáció így. Vagy nem lehet úgy chatablakba berakni valakit, ha ő nem az ismerősöd és össze kellett rakni egy chat ablakot.

De van egy kérdésem.

Képzeld el fordítva a szitut.

Dolgozol és be kellett jelölnöd a munkatársakat, nem is veszed észre, mert csak 3-4 kattintás volt, aztán melóztál tovább. nem igazán fontos.

DE pár nap múlva egyszer csak eléd áll a pasid és megkérdezi tőled:

"Láttam, hogy bejelölted azokat a Srácokat a munkahelyedről! Mondd meg őszintén... MEGCSALSZ?! "

És Te meg így... oké? Bolond vagy? Te kémkedsz utánam? És ezt lesed?

Nem ilyen dolgok futnának át az agyadon?

Nem jelent semmit, és senkit nem is érdekel. Túl reagálod. Nagyon.

24f

2021. máj. 19. 23:44
 17/23 anonim ***** válasza:
79%
Ilyenen pörögni márpedig nem normális. Én is bejelöltem az összes kollegám, holott a fel÷t eddiv csak Teamsen láttam még, sose élőben.
2021. máj. 19. 23:55
 18/23 anonim ***** válasza:
33%

23 éves fiatal nő...

Neked egy 40-es pasi kell, aki nem Fosbúkozik, és szét kefél, hogy ne is tudj hülyeségeken gondolkodni.

2021. máj. 19. 23:57
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Én is csak most jelöltem be kollégákat csak-úgy alapon, mert feldobta nekem őket a fb, mint lehetséges ismerősöket.
2021. máj. 20. 06:09
 20/23 anonim ***** válasza:
79%
Lehet, hogy olyan melóval bízták meg, amihez kell annak a három sunának a közreműködése. Papírozni, továbbítani ilyesmi...
2021. máj. 20. 07:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!