Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnál olyannal, aki tételesen írja a kiadásait?

Mi is írjuk.
1. kaja - azon belül hús, zöldségek, tejtermék, édesség, stb. lebontva (ha ne adj Isten elvesztenénk a munkát, tudjuk, miből kell lefaragnunk)
2. étterem-rendelés
3. rezsi - ez mondjuk fix
4. utazás - itt igazából a szállás + útiktsg, mert az ott elköltött pénzt csak kb-re lőjük be. Az évi 1-2 nyaraláson nem számolgatunk, hanem kiélvezzük.
32n-38 ffi

Én is vezetem egy alkalmazásban, mindent kiadást és bevételt már 2 éve.
Nagyon jól megmutatta például, hogy mennyi pénz elment ilyen „1-2 fröccsre” egy hónapban, azóta drasztikusan visszavettem például az ilyen költekezést, amikor valamilyen beülés van.
Az alkalmazás szintén kategória szerint rendez, így pontosan tudom, hogy egy hónapban mire mennyi megy el nagyjából.
Ha randi volt, program lánnyal, akkor igen, úgy lett beírva, hogy XY randi stb.
De nem azért, hogy a szemére vessem, hanem hogy én tudjam később, hogy az a beírt összeg az étterem kategóriában mire ment el.
Vagy ha én fizettem egy belépőt, akkor tudjam, hogy a szórakozáson belül az a tétel mire ment el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!