Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnál olyannal, aki tételesen írja a kiadásait?

Igen, én is írom, ill. közösen írjuk.
Ha nem annyi a fizetésed, hogy költheted számolatlanul, akkor hónap végén segít a számvetésben, ha tudni akarod, mire is ment el a fizetésed.
Viszont - visszatérve a nyitóra - nem járnék olyan lánnyal, akinek probléma, hogy én ezt írom.

ez mar beteges szerintem.
nem a penzugyi tudatossag vagy az, hogy vezeti a kiadasait, ez onamgaban tok jo, de van egy hatar, amin tul mar inkabb autisztikus jelleget olt, mintsem megfontoltat. illetve ez a megjegyzes, hogy ra tudna szurni, mennyit koltott ram, baromira visszataszito. aztan majd ha szakitunk, szememre veti, hogy ‘nezd, te r ibanc, radkoltottem x forintot es most itthagysz?!’ creepy.. meg mondjuk ha elmegyunk egy etterembe es o allja a szamlat, akkor tetelesen lebontva feljegyzi, hogy az osszes fogyasztasbol mennyi volt az enyem es mennyi az ove?!
francnak se kene ilyen korulmenyes autista pasi, engem felidegsitene ez a folytonos penzszamolgatas, plane a mgjegyzessel, hogy mennyit koltott ram. majd en meg akkor szamolgatni fogom, hogy hanyszor szoptam le es felhanytorgatom neki?! hagyjuk mar..

Én is írom, de azért nem minden szir-szar kiadást, nem is lenne energiám...
Ha mondjuk azt mondom, van a hétvégére X összeg, amit elköltésre szánok, az szerintem rendben van.
Viszont azt nem vezetem, kire költöttem azt a pénzt és mennyit - engem inkább ez a része zavarna, én kerülöm az ilyen szinten (ön)tudatos embereket, aki ennyire, minden lépését kiméri, ráadásul olyan mintha anyagiakban mérné a kapcsolatot (lehet hogy nincs így, de azt a benyomást kelti)

Nem névre szűrném, hanem kategóriákra:
Kaja, rezsi, buli, utazás stb.
Abból nincs vita.
De ha azt kezdjük el számolgatni, kire és mennyit... Ebből jó nem sül ki, nekem van egy olyan megérzésem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!