Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti elengednétek a barátotokat házibuliba a kollégáival?
Tudom, megfogalmazás... inkább úgy kérdezem, hogy nektek nem esne "rosszul?"
Múltkor ugyanis előfordult, hogy párom beült egy teraszos kocsmába a kollégáival, de mivel sokáig dolgozott, ő később ért oda és csak 2 órát tudott velük tölteni (9től 11ig). Ezután írt nekem, hogy nem lenne-e gond, ha még felmennének az egyik sráchoz házibulizni, pár óráról lenne csak szó, aztán jönne.
Végül nem ment el, mert a srác visszamondta, de gondolkozom, hogy ha legközelebb ilyen előfordulna, hogyan reagálnék. Ennél az esetnél is kicsit összeszorult a gyomrom, mert nem ismerem a kollégáit, azt viszont tudom, hogy vele egykorúak és vegyesen fiúk-lányok, mondjuk a lányok nagyrésze kapcsolatban van, mert párat lecsekkoltam fb-on... igen, tudom, ne bántsatok, csak kíváncsi voltam.
Szóval ti hogy reagálnátok? Nektek ez nem lenne túl "sok"?
Alapjáraton bulizós pár vagyunk, mindigis azok voltunk, én is hetente eljárkálok a lányokkal, meg szoktunk kollégákkal csapatépítőzni kocsmákban, de házibulikba nem voltam még.
23L ( 4 éve együtt )

Nem ertem. Ha nem vagytok sziami ikrek, akkor miert ne mehetne oda, ahova akar?!
Persze mas kerdes, ha heti 7 nap megy el kulon bulizni nelkuled, de egyebkent ne zavarjon, ha neha-neha nelkuled is eljar valahova

Nekem TE lennél túl sok ;)
Szeretem, mikor a barátom kollégákkal van, mert olyanokra is jut időm, amire egyébként nem.
Bontok egy üveg bort, beülök egy kád forró vízbe, énekelek közben (hangosan), megnézek valami atombőgős romantikus filmet, vagy valami kardozós kalandfilmet, aztán becsiccsentve lefekszek aludni.
Amikor érkezik, akkor érkezik. Vannak női kollégái is, de tudom hogy sosem csalna meg, mert nem sunyi, hanem mindig megmondja a problémáit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!