Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ti elengednétek így a barátoto...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elengednétek így a barátotokat bulizni?

Figyelt kérdés

. .. Ha tudnátok, hogy 99% van arra, hogy az exe is ott lesz? Amit tudni kell az exről, hogy sokat veszekedtünk miatta, tavaly is találkoztak a bulin párszor, ölelgették egymást, fényképezkedtek együtt, és persze az ex kivágta kettejüket, és úgy tette fel a netre. Ezenkívül többször is ráhajtott a barátomra, később meg is csalt.. És ezeket a dolgokat mindig napokkal később tudtam meg. Ezután én is elkezdtem beszélgetni a saját exemmel, és a barátom rögtön megtiltotta, hogy olyan helyre menjek, ahol felbukkanhat, és beleegyeztem. Egész télen nem mentem sehova, kihagytam a jó bulikat. Nemsokára kinyit az a hely(kinti tér) és mondtam neki, hogy nem szeretném, ha odamenne többet, mert nem akarom, hogy találkozzanak. Nem ért meg engem, magyarázkodott, hogy sok barátja hívja, meg az emlékek miatt menne, nem tetszett neki, hogy nem engedném el, azt is mondta, hogy nem akar papucs lenni. Egyrészt zavar, hogy megint nélkülem akar bulizni, másrészt nagyon ideges lennék, hogy megint mit fog csinálni. Kiakadtam eléggé, hogy én képes vagyok szót fogadni neki, de mikor rá kerül a sor, akkor csak az agyamat húzza. Ha szakítanék vele, akkor pedig tényleg semmi sem állíthatja meg, és ez is rosszúl esne nekem.. Mit gondoltok erről? Több barátnőm is mondja, hogy ne engedjem el így..

17L és 17F

2018. ápr. 14. 08:47
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Nem vagy az anyja hogy parancsolgass neki :))
2018. ápr. 14. 08:49
 2/10 anonim ***** válasza:
82%

Én a helyedben nem engedném el és alátámasztanám érvekkel.Viszont ha nagyon memni akarna a haverok miatt akkor az a minimum hogy te elmész vele és ezt szintén érvekkel alátámasztod hogy miért.

Ha mégis elmenne akkor nem szeret téged eléggé...

2018. ápr. 14. 08:55
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Az nagyon nincs rendben, hogy te nem mehetsz de ő igen. Meg megcsat és még együtt vagytok? Ez szerintem nincs így rendben...
2018. ápr. 14. 09:09
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Miért vagy együtt egy ilyen ostobával?

Szerintem valahogy mutasd meg neki, h ki a főnök és ne ő diktálja az ütemet. Vagy valahogy add a tudtára, h ilyen nincs amit ő csinál. A helyedbe már rég szakitottam volna vele.

2018. ápr. 14. 09:54
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem mentek együtt, ha ennyire féltékenyek vagytok és nem bíztok egymásban?

Engem nem zavar, ha nélkülem megy valahova. Én is szoktam nélküle is. De megyünk együtt is. Viszont mi megbízunk egymásban.

De ha már meg is csalt, akkor minek vagytok együtt??? Fiatal vagy még, lesz majd más. Nem egy 10 éve tartó házasságban élsz, gyerekekkel, közös házzal, közös élettel, ahonnan nehéz kilépni.

2018. ápr. 14. 10:26
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Már akkor dobtam volna a kukába a helyedben, mikor először megcsalt. Egy ilyen féregért nem kár, főleg, hogy neked megtiltja, de neki bezzeg szabad minden és rád van kiakadva ugyanazon elvárásért.

Most menekülj, mert ő láthatóan nem is tisztel, sőt, ha megcsalt, nem is szeret igazán...

2018. ápr. 14. 10:54
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem értem miért vagyok még együtt. Hol a bizalom? Lapátra tettem volna akkor amikor megcsalt.
2018. ápr. 14. 13:02
 8/10 anonim ***** válasza:
+olyan elvárásai vannak tőled amit ő maga sem tud megtenni.
2018. ápr. 14. 13:04
 9/10 A kérdező kommentje:
Ma megy bulizni arra a helyre.. Azóta sokat veszekedtem vele, nem ígérte meg, hogy nem megy el.. Illetve amikor szembesítettem azzal, hogy ilyen nincs, hogy ő mehet, én meg nem, akkor azt mondta, hogy én sem tartottam be sok mindent,pedig én mindig a kedvére tettem. Tudom, hogy nem vagyok az anyja.. Azt is mondtam, hogy esetleg úgy elengedném, ha én is mennék, de erre meg azt válaszolta, hogy nem azért megy oda, hogy velem foglalkozzon, meg velem nem lehet semmit sem csinálni.. És hogy múltkor is mikor együtt buliztunk, akkor is csak ő állt és nem tudott velem mit csinálni.. Szóval nem akarja, hogy menjek ma.
2018. ápr. 20. 15:01
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Ahol ennyi bizalmatlanság, féltékenység, stb.van 17 évesen, ott nem lesz a kapcsolat sem hosszútávú, sem boldog.
2018. máj. 14. 06:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!