Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kép küldés párodnak?
Szoktatok a párotoktól/barátnőtöktől félmeztelen szexi képet kapni?
Ha kérek, kapok. De semmi beállított kép, csak ahogy esik, úgy puffan. Elsüt egy képet csak, és azt küldi.
Szemét dolgot csináltam, vagy sem, belenéztem a telefonjába. És ledöbbentem. Sokkal, de sokkal erotikusabb, szexibb beállítottságú képeket találtam a telefonjában. Látszik, hogy azok nem csak gyors lövök egy képet, hanem igen is, foglalkozott vele, hogy jó képet csináljon magáról.
Viszont ezeket én sosem kaptam, egy ilyent sem.
Mire vélnétek ezt? Gondolnátok arra, hogy ezt valaki másnak mutatja?

Tudnám, hogy a telefonomba néztél repülnél. Messzire.
Most azt kéred, hogy erősítsük a gyanakvásod, hogy másnak küldi? Lehet. De lehet, hogy simán az önbizalmát akarja növelni a képekkel.
#1 nem szép dolog, tudom.
Értem amit mondasz, de sajnos nem értem. Az én dicséretem nem lenne önbizalom növelő?

Nem elég valószínűleg. Persze mondom, lehet, hogy másnak küldözgeti. Simán benne van a pakliban.
De tudd, ha rákérdezel, te leszel a legnagyobb szemét. Ha nem, akkor ezen fogsz rágódni. Ebben sajnos nincs közép út.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!