Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kép küldés párodnak?

Figyelt kérdés

Szoktatok a párotoktól/barátnőtöktől félmeztelen szexi képet kapni?

Ha kérek, kapok. De semmi beállított kép, csak ahogy esik, úgy puffan. Elsüt egy képet csak, és azt küldi.

Szemét dolgot csináltam, vagy sem, belenéztem a telefonjába. És ledöbbentem. Sokkal, de sokkal erotikusabb, szexibb beállítottságú képeket találtam a telefonjában. Látszik, hogy azok nem csak gyors lövök egy képet, hanem igen is, foglalkozott vele, hogy jó képet csináljon magáról.

Viszont ezeket én sosem kaptam, egy ilyent sem.

Mire vélnétek ezt? Gondolnátok arra, hogy ezt valaki másnak mutatja?

2021. máj. 17. 19:55
 1/10 anonim ***** válasza:
74%

Tudnám, hogy a telefonomba néztél repülnél. Messzire.

Most azt kéred, hogy erősítsük a gyanakvásod, hogy másnak küldi? Lehet. De lehet, hogy simán az önbizalmát akarja növelni a képekkel.

2021. máj. 17. 19:56
 2/10 A kérdező kommentje:

#1 nem szép dolog, tudom.

Értem amit mondasz, de sajnos nem értem. Az én dicséretem nem lenne önbizalom növelő?

2021. máj. 17. 20:00
 3/10 anonim ***** válasza:
94%

Nem elég valószínűleg. Persze mondom, lehet, hogy másnak küldözgeti. Simán benne van a pakliban.

De tudd, ha rákérdezel, te leszel a legnagyobb szemét. Ha nem, akkor ezen fogsz rágódni. Ebben sajnos nincs közép út.

2021. máj. 17. 20:03
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem nézed meg, hogy mikor készült az adott kép?
2021. máj. 17. 20:05
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Az illetőt kidobnám. Volt egy ilyen személy egyébként. Screenshottal buktatta le magát. Kiderült, hogy másoknak küldte az extrább képeket.
2021. máj. 17. 20:10
 6/10 A kérdező kommentje:
#4 Általában este. (Nem élünk együtt)
2021. máj. 17. 20:15
 7/10 anonim ***** válasza:
5.os az meg micsoda?
2021. máj. 17. 21:02
 8/10 anonim ***** válasza:
Igen, én azt gondolnám, hogy másnak csinálta/ja.
2021. máj. 17. 21:07
 9/10 anonim ***** válasza:
Őszintén, nekem is megfordulna a fejemben hogy másnak csinálja. Amíg nem éltem együtt a párommal, mi is gyakran küldözgettünk egymásnak ilyen olyan képeket, általában valami beállított pózban, vagy sejtelmesen takarva valamivel a kényesebb területeket (volt közöttük jópár intim felvétel is). Amikor együtt voltunk, volt hogy belenéztem a telefonjába, na nem kutakodni akartam, csak pl át akartam, csak képeket átküldeni magamnak és akkor az előnézetben láttam a nekem küldött fotókat, meg azt is amit nem küldött el, de kb ugyanolyan volt mind. Gondolom kiválasztotta ami leginkább tetszett neki, vagy amit jónak talált és azt küldte el nekem.
2021. máj. 18. 02:26
 10/10 anonim ***** válasza:
A fiatalabb generációban (18-22 év körül) nagyon gyakran megy az ilyen kép csere és sok foglalt pasi küld félmeztelen képeket és a lányok hiányos öltözetben. Ezzel az önbizalmuk kap pozitív visszajelzést. Sajnos nem egy ilyen helyzettel találkoztam. Az idősebbek közül is többen használják ezeket az alkalmazásokat, így bennem is megfordulna hogy másnak küldi.
2021. máj. 18. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!