Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért válaszol az exének?

Figyelt kérdés
Páromnak írt az exe, hogy ha gondolja akkor találkozhatnának. Nagyon jól tudja az a ri.., hogy 4 éve együtt vagyunk és van egy közös gyerekünk. Erre van pofája ráírni. Jó hogy nem azt írja hogy d..ja meg. Erre párom nem válaszolt neki semmit 2 napig, de ma azért írt neki hogy köszi, de nem élek a lehetőséggel. Most ezt minek kellett? Azt mondja nem akart bunkó lenni. Hát nem tudom, szerintem egyáltalán nem kellett volna semmit reagálnia. Erre persze jött is a ri... válasz üzenete, hogy oksi nem gond, legyen szép napod.

2021. máj. 17. 17:19
 1/9 anonim ***** válasza:
65%
Azért, mert veled ellentétben a párod nem egy proli suttyó.
2021. máj. 17. 17:21
 2/9 anonim ***** válasza:
49%

Megint te?

Hányan, és hányszor írjuk le, hogy dobd a palit? Ha nem érdekelné a csaj, már régen letiltotta volna.

2021. máj. 17. 17:22
 3/9 anonim ***** válasza:
62%
Egy kisebb vagyont feltennék rá, hogy majd egy ilyen hisztid alkalmával te fogsz félrelépni.
2021. máj. 17. 17:33
 4/9 anonim ***** válasza:
96%
Nézd, én is visszaírnék az exemnek, hogy nem. Attól, mert nem vagyunk együtt még nem kell levegőnek néznünk egymást. Én sem találkoznék vele, ezért is utasítanám vissza. Természetesen kikérném a párom véleményét és ha ezt is nagyon ellenzi akkor nem így tennék.
2021. máj. 17. 17:49
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
A hisztiddel fogod visszaüldözni az exhez, csak szólok. A francnak vagy rá ennyire féltékeny? Csak egy rohadt sms.
2021. máj. 17. 19:47
 6/9 A kérdező kommentje:
Most szerintetek az teljesen normális dolog, hogy a semmiből csak úgy felbukkan az ex nője és nem érdekli, hogy időközben páromnak már lett családja, gyereke, nem érdekli az se hogy párja van, ő azért mindennek ellenére bepróbálkozik? Szerintem ez nagyon nincs rendben. Figyelmen kívül kellett volna hagyni az üzenetét, vagy letiltani. Most evvel, hogy válaszolt neki, figyelmet szentelt rá.
2021. máj. 17. 20:02
 7/9 anonim ***** válasza:
85%
Ebből látszik, mennyire nem vagy biztos a kapcsolatodban. Teszem hozzá joggal, ilyen stílussal.
2021. máj. 17. 20:18
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is válaszolok az exeimnek és örülnék, ha a párom se lenne olyan tapló, hogy nem válaszol nekik. Mi közös belátásból szakítottunk, senkivel sem indulatból, haragból, úgyhogy dedós és értelmetlen lenne ilyen nemválaszolós játszmákat folytatni. Volt már egy-kétszer, hogy az exek "össze akartak futni" és össze is futottunk így - bár többnyire a párkapcsolatainkkal együtt, hiszen az ilyen találkozások lényege, hogy megtudjuk, hogy mik történtek a másikkal, tehát nyilván az is érdekes, ha már azóta családunk, gyerekeink vannak.
2021. máj. 18. 21:26
 9/9 anonim ***** válasza:
53%
Hát a pasi helyében már nagyon rég kivágtalak volna mert egy büdös nagy tahó vagy. Ennyi.
2021. máj. 19. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!