Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van tényleg baj?
Sziasztok!3.éve vagyunk együtt párommal van egy közös kisfiunk is.
Sajnos már nem egyszer megütött,legutóbb ma. Ezelőtti szilveszter napján volt.Ezek vitakor történnek.Ilyenkor mindig azt mondja,hogy addig tartja magát míg én nem pörgök vele nagyon.Most a hátam volt a célpont amin ott maradt a nyoma és fáj azóta is.Szerintem ezt akkor sem csinálhatná.
Ti mit tennének a helyemben?
Akármilyen is én nagyon Szeretem. 😢

Ezen az oldalon egyesek veszekedésnek nevezik a vitát. Hát, te az ellenkezője vagy.
Igen, veled van a baj, mert az első után szakítanod kellett volna.

"Akármilyen is én nagyon Szeretem."
Ilyen embert?
Nem szereted, csak kötődsz hozzá, mégpedig egészségtelenül, meg azért, mert a babád apukája. Olyan embert nem lehet őszintén szeretni, aki üt, ver, és a tulajdonának tekint.
Veled csak az a baj, hogy még nem adtad ki az útját. A bántalmazás megbocsáthatatlan, hiszen jó irányba megváltozni NEM FOG, ellenben rosszabb még lehet, vagyis még durvábban ki fogsz kapni. Menekülj!

Veled, mert még vele van. Mit tennék? Az első ilyen megmozdulására lelépnék, aztán beadnám a gyerektartást (már ha akkor már megvolt).
Gondolom te nem fogsz, mert úgy szereted ezt a remek embert. Legalább látleletet csináltass a verésekről, hogy mikor egyszer majd megjön az eszed, legyen valami a kezedben.

Veled mert tűröd.
Ilyen ostoba nem lehetsz.
A gyereket is veri? Vagy az majd később jön? Azt is eltűrnéd?
Haaahoooo

Én válnék, mert az egyértelmű, hogy a konfliktuskezelésetek nem megfelelő az együttéléshez.
Amúgy egy labilis embert is lehet úgy kezelni, hogy ne boruljon ki (van a családban néhány bordeline-s), de nem elvárható senkitől és ha magadtól nem megy, akkor nehezen is tanulható.
Ha mindenképpen együtt akartok maradni, akkor menjetek el párkapcsolati tanácsadásra, külön-külön pszichológushoz és olyan workshopokra, ahol megtanultok úgy konfliktust kezelni, hogy ne fajuljon idáig a helyzet.
De én is a válást javasolom, ha anyagilag megteheted, mert ez évekig tart, mire változik.

Mit vársz, kívülállóként majd azt mondjuk, hogy maradj az erőszakos állat "férfi" mellett?
Néha nem hiszem el, hogy ez kérdés egyeseknél. Ver, most még csak téged. Aztán majd a gyereket is. Talán nem kéne megvárni.

Össze nem illő dolgokat kapcsolsz össze.
Az, hogy szereted, mért kapcsolódik nálad ahhoz, hogy tűrd, hogy ver?

Igen tényleg veled van baj. Szolgalelkű megalkuvó vagy aki önmagát sem tiszteli.
Az ilyen nők megérdemlik a sorsukat komolyan mondom. Szánalmas....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!