Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holnapra tervezek egy jó estét barátnőmmel és szeretném valamivel különlegessé tenni, szívesen meghallgatnék 1-2 tippet, szerintetek mit érdemes?
Figyelt kérdés
2010. aug. 23. 22:25
11/15 anonim válasza:
vegyél neki egy szál vörös rózsát...:) csinálj neki egy finom vacsit vagy rendeljetek pizzát vagy étterem,esetleg mennyetek el este sétálni,fürödjetek együtt,kényeztesd masszírozd meg stb. igyatok vörös bort az elég romantikus ital ilyenkor...aztán jöhet a szex :D nem tudom mennyire szeretitek az extrém dolgokat a szexben de mondjuk feldobhatod egy kis tejszínhabbal,mézzel esetleg csoki öntettel vagy szex társas játék :)
12/15 anonim válasza:
A pezsgő tuti :) Feltéve, ha nem szereti nagyon, mert én pl. imádom és tuti berúgnék sunyiban ameddig nem figyelsz, szóval nem ajánlom :D
13/15 A kérdező kommentje:
Ezaz tejszínhabra én is gondoltam.:)
2010. aug. 23. 22:41
14/15 A kérdező kommentje:
Hát én bírom, de sajna a párom nem bírja a pezsgőt.1 üveg még elmegy, de a többi már nem jó, mert nem azt akarom hogy kidobja a taccsot.:)
2010. aug. 23. 22:42
15/15 A kérdező kommentje:
Pl baileys a kedvence, talán azzal jobban járnék, csak akkro én mti iszok, mert az női ital.:DD
2010. aug. 23. 22:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!