Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire normális az hogy a párommal 5 hónapja nem volt szex?
10 hónapja vagyunk együtt, az elején minden nagyon jó volt aztán hirtelen mintha nem kívánna úgy ha közeledek fel elutasító velem nem tudom mit csináljak hogyan hozzam fel neki már együtt is élünk egy ideje. Nem tudok már minre gondolni a megcsalás az kizárt szerintem mert az ex pár éve megcsalta ezért erre nem gondolok.
23/L
Előre köszönöm.🙂
Egy ilyen pasit csábítgatna a lőtéri kutya! 1 percet sem áldoznék egy ilyen életképtelen fickóra. Már eleve az ultragáz hogy hozzám költözne, de semmi élet nem lenne benne. Gondolom a többi területen us hozza ezt a formát.
Én azt kívánom neked, hogy hozzon össze az élet egy értékes férfival, majd akkor érzed a különbséget!
Egy éveel ezelőtt volt egy párom akivel minden működőtt köztük tudom milyen az amikor úgy érzed hogy megvan az összhang.
De a mostani párom akiről szóvan amúgy nagyon figyelmes és kedvese és nem azzal van baj hogy alkoholista.
Csak a szex nem működik köztük le ülünk megbeszéljük, szerintem nem csak velem fordult ez elő.
De mindenkinek köszönöm aki írt 😊
Az is lehet, hogy aszexuális. Nem mindenkinek egyforma az igénye. Ritkán, de előfordul, hogy valaki alig kívánja, vagy egyáltalán nem.
Természetesen ha neked nem felel meg így, akkor jogodban áll szakítani, és új életet kezdeni mással, aki az ágyban is ki tud elégíteni. Azzal viszont nem értek egyet, hogy el kellene szidni a pasit, meg "nem normálisnak" nevezni. Ő ilyen, te olyan, nem illetek össze, ennyi.
Kerdező
Nem csak szex nincs...se ölelés se csók...
Nem kellesz neki, csak elég buta vagy hogy kihasznàljon
De azért néha van ölelés meg reggel meg puszil meg amikor haza jönn dez ilyen kötelező.
Csak mindig én közeledek felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!