Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy honapja sincs, hogy megismerkedtem a parommal, de mar osszekoltozest tervezunk. Normalis ez?
Nem igazan voltak sikeres kapcsolataim, neki is a hazassaga tonkrement, a felesege kisemmizte es elhagyta.
Meg csak telefonon es chaten beszelgettunk, amikor mondta, hogy valami szep eloerzete van velem kapcsolatban (ugyanigy ereztem, de nem mondtam semmit :)), elso pillantasra megvolt a szikra, rovid ido alatt egymasra hangolodtunk es ugy tunik, mindketten megtalaltu azt, amit kerestunk. Ilyet meg soha sem ereztem, minden tokeletes, o epp olyan, amilyen pasirol mindigis almodtam, es az erzes kolcsonos. Meggondolatlansag lenne osszekoltozni?
28N/ 32F
"amikor mondta, hogy valami szep eloerzete van velem kapcsolatban"
Ezt mondom minden nőnek, akivel ismerkedem
Persze honapok mulva lenne az osszekoltozes, nem ma vagy holnap.
Nem azert tettem fel a kerdest, mert nem normalisnak gondolom, hanem mert, amint irtam, nem volt egy sikeres kapcsolatom sem, mindenkiben talaltam valami kivetnivalot, egyedul ot tudom elfogadni olyannak amilyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!