Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy honapja sincs, hogy megismerkedtem a parommal, de mar osszekoltozest tervezunk. Normalis ez?
Nem igazan voltak sikeres kapcsolataim, neki is a hazassaga tonkrement, a felesege kisemmizte es elhagyta.
Meg csak telefonon es chaten beszelgettunk, amikor mondta, hogy valami szep eloerzete van velem kapcsolatban (ugyanigy ereztem, de nem mondtam semmit :)), elso pillantasra megvolt a szikra, rovid ido alatt egymasra hangolodtunk es ugy tunik, mindketten megtalaltu azt, amit kerestunk. Ilyet meg soha sem ereztem, minden tokeletes, o epp olyan, amilyen pasirol mindigis almodtam, es az erzes kolcsonos. Meggondolatlansag lenne osszekoltozni?
28N/ 32F
Mennyi negativ hozzaszolas.. 😲
Ha meg csak tervezitek es adtok egy kis idot ismerkedesre, akkor sztem siman belefer. En 2 het utan kaptam lakaskulcsot es kb 3 honap utan mar egyutt eltunk.
Sok boldogsagot!
De azert legyel ovatos!
Létezhet ilyen is, de nekem az azért furcsa, hogy egy hapsi, akit kisemmizve hagynak el, csupán csetelés és telefonbeszélgetés után máris szépeket érez elő.
Ne érts félre, a történet egyik felében nincs hiba: kevesebb mint egy hónap ismeretség, összhang alapú összeköltözési tervek...szóval miért is ne? Egészséges emberek szokták ezt így csinálni, de itt én érzek némi pacsuliszagú modorosságot, kicsit sok a varázsszó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!