Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Egy honapja sincs, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy honapja sincs, hogy megismerkedtem a parommal, de mar osszekoltozest tervezunk. Normalis ez?

Figyelt kérdés

Nem igazan voltak sikeres kapcsolataim, neki is a hazassaga tonkrement, a felesege kisemmizte es elhagyta.

Meg csak telefonon es chaten beszelgettunk, amikor mondta, hogy valami szep eloerzete van velem kapcsolatban (ugyanigy ereztem, de nem mondtam semmit :)), elso pillantasra megvolt a szikra, rovid ido alatt egymasra hangolodtunk es ugy tunik, mindketten megtalaltu azt, amit kerestunk. Ilyet meg soha sem ereztem, minden tokeletes, o epp olyan, amilyen pasirol mindigis almodtam, es az erzes kolcsonos. Meggondolatlansag lenne osszekoltozni?

28N/ 32F

2016. márc. 22. 11:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Mennyi negativ hozzaszolas.. 😲

Ha meg csak tervezitek es adtok egy kis idot ismerkedesre, akkor sztem siman belefer. En 2 het utan kaptam lakaskulcsot es kb 3 honap utan mar egyutt eltunk.

Sok boldogsagot!

De azert legyel ovatos!

2016. márc. 22. 16:24
 12/17 anonim ***** válasza:
Ha gondolod... Nekem speciel hiànyozna az együtt jàràs időszaka...ha nem lett volna. Mi az első év végén költöztünk össze. De ha úgy érzed vàgj bele. Èn a helyedben nem kapkodnék annyira. Fél évnél rövidebb kapcsolatban nem költöztem volna össze.
2016. márc. 22. 17:14
 13/17 A kérdező kommentje:
En az elso heten kaptam lakaskulcsot :-)) Azert persze nem megyek anelkul, hogy szolnek, vagy ha nincs otthon, egyelore...
2016. márc. 22. 18:43
 14/17 anonim ***** válasza:
Felesége kisemmizte? Na aki ilyen dumával jönne nekem,mehetne is. Biztosan volt rá oka nem? Vagy miért is váltak el? A feleség egy szemét volt? Hmm... Ez az elvált pasik dumája. Az én volt férjem is így fogott magának egy nőt. Én voltam a rossz,a szar szemét,stb. Egy hónap után felcsinálta,második hónapban össze költöztek. Volt szerencsém látni a volt otthonomat,a disznó ól tisztább mint az,és egyik napról a másikra élnek mert a nő vitt 3 gyereket,meg útban a negyedik bár kétséges hogy az én volt férjemé vagy a nő volt élettársáé,és még el sem vált. Szóval az ilyen pasikat hagyjuk. Óvatosan vele. De te tudod.
2016. márc. 25. 11:25
 15/17 anonim ***** válasza:

Létezhet ilyen is, de nekem az azért furcsa, hogy egy hapsi, akit kisemmizve hagynak el, csupán csetelés és telefonbeszélgetés után máris szépeket érez elő.

Ne érts félre, a történet egyik felében nincs hiba: kevesebb mint egy hónap ismeretség, összhang alapú összeköltözési tervek...szóval miért is ne? Egészséges emberek szokták ezt így csinálni, de itt én érzek némi pacsuliszagú modorosságot, kicsit sok a varázsszó.

2016. márc. 25. 22:40
 16/17 anonim ***** válasza:
Szia, mit lett a vege a dolognak?
2021. márc. 11. 09:32
 17/17 A kérdező kommentje:
Szia! Végül 2016 novemberében költöztünk össze, de addig is amikor lehetett kB sülve-főve együtt voltunk. 2018 májusában volt az esküvőnk és a kisfiúnk 1 éves múlt januárban 😊
2021. márc. 14. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!