Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mennyire normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire normális az hogy a párommal 5 hónapja nem volt szex?

Figyelt kérdés

10 hónapja vagyunk együtt, az elején minden nagyon jó volt aztán hirtelen mintha nem kívánna úgy ha közeledek fel elutasító velem nem tudom mit csináljak hogyan hozzam fel neki már együtt is élünk egy ideje. Nem tudok már minre gondolni a megcsalás az kizárt szerintem mert az ex pár éve megcsalta ezért erre nem gondolok.

23/L

Előre köszönöm.🙂

#szex #párkapcsolat #együttélés #Párkapcsolati tanácsa
2021. máj. 16. 16:08
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:
Hát ez a másik hogy a szex is olyan hogy elkezdjük és 20 perc múlva azt mondja ja nem áll fel biztos sokat ittam fáradt vagyok vagy valami.
2021. máj. 16. 16:31
 22/43 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk a pia az nem tesz jót a potenciának.
2021. máj. 16. 16:32
 23/43 A kérdező kommentje:
De közben szidja a melegeket.
2021. máj. 16. 16:33
 24/43 A kérdező kommentje:
De egy sör után nem hiszem hogy ez van
2021. máj. 16. 16:33
 25/43 anonim ***** válasza:
100%

Ha volt gond azzal hogy nem áll fel, az okozhatja.

Szégyelli, nem akar újra beégni, inkább néha kiveri magának.

2021. máj. 16. 16:35
 26/43 A kérdező kommentje:

De akkor miért nem mondja?

Meg ugye annyi testi érintkezés sincs hogy meg ölel vagy simoga.

2021. máj. 16. 16:36
 27/43 anonim ***** válasza:
88%
Hagyd a fenebe, csak elpazarlod az eleted. Ez igy nem parkapcsolat hanem baratsag/beroltars stb. A szex a parkapcsolat egyi alap pillere.
2021. máj. 16. 17:19
 28/43 anonim ***** válasza:
100%

Most komolyan! Mit eszel ezen a hapsin? Két dolgot tudok elképzelni. Te is valami hasonlót láttál otthon, vagy a mások, hogy a pasiddal azonos a kultur köröd.

Ne haragudj meg, de én férfi vagyok, de ha nő lennék 2 perc alatt kitenném a szűrét. Se nem ér hozzás, se nem foglalkozik veled, proli módon iszik, fel sem áll neki... ennek ellenére még te mászol rá?! Neked mi a fontos? Nem csesztetésképpen mondom, de neked sincs nagy igényed, de önbizalmad sem .

2021. máj. 16. 17:21
 29/43 anonim ***** válasza:
92%
Nem normális. Férjem 50 éves és hetente 3-szor szexelünk.
2021. máj. 16. 17:56
 30/43 anonim ***** válasza:
47%

1. Kérdezd meg mi a baj.

Kedvesen, hogy számít neked és szereted. De úgy érzed valami baj van. Mit gondol min kellene neked változtatnod aztán mondd el neked hiányzik a szex és kezded elveszíteni a nőiességed.

Nézd meg, hogy reagál abból már sok mindent le tudsz szűrni.

2. Adj neki időt 1-2 hetet.

Figyel rád? Próbálkozik? Vagy hagy a francba és nem érdekled. Sok minden kiderül.

3. Flörtölj vele. Csábítsd. Több módon. Próbálj ki olyat mint eddig még nem.

Nézd meg hogy reagál.

4. A 2 hét után beszélj vele még egyszer, addigra tudni fogod fontos vagy e neki vagy már nem érdekled.

5. Ha nem csinál semmit csak beletesped a szarba és erőfeszítést nem tesz... csomagold össze a cuccaid rakd ki a ház elé és küld el a francba a saját lakásodból!!! Jobbat érdemelsz!

N24

2021. máj. 16. 18:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!