Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak hogy ne haragudj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy ne haragudjon rám?

Figyelt kérdés

Sziasztok

A barátom 40km-re lakik és most volt alkalmam a hétvégén elmenni hozzájuk. Ott aludtam náluk és másnap reggeli közben mondta az anyukája hogy majd megyünk a tóra mi 1 órás gyalog útra van tőlük. A családja kocsival ment, én, a barátom, a testvére és még 2 unokatestvére. Az unokatestvérei 12 évesek, nagyon éretlenek és az úton bégig sértegettek hogy milyen kövér vagyok, hogy nézek ki.. hát gondolhatjátok hogy ez nekem nem esett jól. A barátom mondhatott nekik bármit, akkor is folytatták.

Kint a tónál a barátom és az egyik unokatestvére elmentek azon az úton sétálni amerre menni kell oda.. én nagyon unatkoztam, körülbelül 2 óráig a kistesójával voltam.

A családtól elköszöntem és a másik unokatestvérével aki akkor kedves volt éppen, elindultam hazafelé. Jöttek velünk szembe és mondtam neki hogy megyek vissza az unokatesójával a faluba.. erre ő megsértődött és köszönés nélkül elment. Tegnap este hazajöttem és felhívott, hogy megbeszéljük a dolgokat. Ki volt akadva, hogy vele nem bírtam elmenni sétálni, de az uncsijával meg vissza bírtam menni.. meleg is volt, hosszúgatyában voltam és pólóban, majdnem megsültem és nem akartam unatkozni sem. Végülis ma felhívott hogy ő nem tud rám haragudni mert mindennél jobban szeret, de ne csináljak ilyet mégegyszer. Ő kezelt már engem kutyaként is, mondjuk akkor megértem hogy ideges volt és mégsem haragudtam rá. De azért mégis lelkiismeret furdalásom van :S Mit tehetnék hogy a legközelebbi találkán ne legyen rám mérges?

3 hónapja járunk

15/L és 15/F

2010. aug. 23. 21:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem követtél el bűnt, inkább át kellene gondolni, hogy érdemes-e vele maradni.
2010. aug. 23. 22:00
 2/3 anonim ***** válasza:

háh g*ci jutnak eszembe a viccek xD

smárold le és csinálj vele vmi jót : d

2010. aug. 23. 22:01
 3/3 anonim ***** válasza:
"Szia *név*! =) Ha holnap meghalnék, és lenne egy utolsó kívánságom, az lenne hogy ne haragudj rám. Légyszi babám! Mindennél jobban szeretlek, mert te vagy az egyetlen aki elfogad, amilyennek vagyok."
2010. aug. 23. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!