Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a baratnom nem akar velem jonni furdore, me az annya nem engedi, s o nem akarja h haragudjon rea, de en nagyon szeretnem h jojjon?
19 évesen már oda megy ahova akar... na mindegy, ne mondjátok hogy hova mentek, csak menjetek. Nem kell mindenről tudnia.
Ha meg találkozol az anyjával akkor néha legalább kérdezd meg hogy van, meg nem tudom... az én barátom általában jobban elbeszélget anyummal mint én. Pedig régen ki nem állhatta.
Így van, beszélgess vele bármiről, kezdődhet a "hogy van?" kérdéssel. Mondjuk ehez az is kell, hogy vevő legyen az anya is a beszélgetésre... Az én barátom az első perctől tök jól ki jön az anyámmal, marha jókat tudunk hármasban is beszélgetni bármiről.
Szóval hajrá és beszélgessetek sokat, ha megismer, már bátrabban elengedi a leányzót :) Különben van tesója a lánynak? Mert közrejátszhat az, hogy egyke! (mondjuk nemminden esetben, mert én is egyke vagyok...)
van egy kissebb testvere , az is lany . Szval nem egyke :)
Arra gondoltam h talan felhivom az annyat es elbeszelgetek vele , elmondom neki h mennyire nagyon szeretem a lanyat es h nagyon szeretjuk mind2en egymast , de en nagyon szeretnem ha eljonne velem a lanya furdore , de nem akar jonni , mert fel h o megharagszik ra! es engedelyt kerek meg szepen megkerem meg minden.... Ez talan jo otletnek tunik ? mert ha felmejek akkor a baratnom nem engedi h megkerdezzem az anyatol mert o szinte 100 % os h nem fogja elengedni akkor sem , ezert nem is akarja h felhivjam v beszeljek vele errol! S ha megis felhivom es elmondom neki ezeket , talan eselyem lesz ra h elengedje a lanyat?( mert a baratnom azt mondta h o nem tudna csak ugy elmenni.. anelkul h ne engedne el.. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!