Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális ha így fizetünk a kapcsolatba?
Barátommal ha elmegyünk valahova kirándulni 1naposra , ő állja a benzint mivel ő kocsijával megyünk én meg fizessen xy helyen (ahová épp megyünk) mindent ,kaját jegyet stb
Ő meg semmit mindent én, az ilyen 1napos kirándulásokon
Fel éve vagyunk együtt
Ő dolgozik ,én meg egyetemen tanulok
Persze, amúgy én is osztom a nézetedet, 20-as, csak ezt a ziccert nem tudtam kihagyni;)
A vicceskedô 19-es.
Kedves kérdező sokan nincsenek vele tisztában a benzin is drága .
Meg tudod nézni mennyi és kiszámolni a fogyasztást .
Lehet te érzed csak soknak .... 5-10 ezret pik pakk elkocsikázni észre se veszi az ember. Ennek fényében gondolkodj.
22-es: 50-60 km-es távra szoktak menni, azt írta a kérdező. Ez olyan 3500-4000 benzin (ha 100-120 km-t nézek oda-vissza).
Szabad ám gondolkozni.
A nyitora válaszoltam. Nem másnak hanem a kérdezőnek.
Neked is szabad gondolkodni nemtudjuk mennyit fogyaszt a férfi autója sem,de ez már szőrszálhasogatás. De közösen illik fizetni a dolgokat nem kell aranyásónak lenni vagy ha nem telik rá nem kell csavarogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!