Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek normális ha így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális ha így fizetünk a kapcsolatba?

Figyelt kérdés

Barátommal ha elmegyünk valahova kirándulni 1naposra , ő állja a benzint mivel ő kocsijával megyünk én meg fizessen xy helyen (ahová épp megyünk) mindent ,kaját jegyet stb

Ő meg semmit mindent én, az ilyen 1napos kirándulásokon

Fel éve vagyunk együtt

Ő dolgozik ,én meg egyetemen tanulok

2021. máj. 15. 21:14
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Persze, amúgy én is osztom a nézetedet, 20-as, csak ezt a ziccert nem tudtam kihagyni;)

A vicceskedô 19-es.

2021. máj. 15. 23:01
 22/25 anonim ***** válasza:
6%

Kedves kérdező sokan nincsenek vele tisztában a benzin is drága .

Meg tudod nézni mennyi és kiszámolni a fogyasztást .

Lehet te érzed csak soknak .... 5-10 ezret pik pakk elkocsikázni észre se veszi az ember. Ennek fényében gondolkodj.

2021. máj. 16. 08:58
 23/25 anonim ***** válasza:
76%

22-es: 50-60 km-es távra szoktak menni, azt írta a kérdező. Ez olyan 3500-4000 benzin (ha 100-120 km-t nézek oda-vissza).

Szabad ám gondolkozni.

2021. máj. 16. 14:06
 24/25 anonim ***** válasza:

A nyitora válaszoltam. Nem másnak hanem a kérdezőnek.

Neked is szabad gondolkodni nemtudjuk mennyit fogyaszt a férfi autója sem,de ez már szőrszálhasogatás. De közösen illik fizetni a dolgokat nem kell aranyásónak lenni vagy ha nem telik rá nem kell csavarogni.

2021. máj. 16. 14:10
 25/25 anonim ***** válasza:
Én alapvetően nem tartom ezt normálisnak, amennyiben tényleg számottevően több pénzt hagysz ott, főleg, hogy neked nincs olyan mértékű havi kereseted. De attól is függ, hogy más helyzetekben, programokon hogy megy a fizetés - pl. ha egynapos kirándulásokon kívül mindig ő tejel, akkor méltányos az, hogy a kirándulásokon te állod a kaját-piát, belépőket. Ha máskor nem költötök, nekem nem tetszene nőként ez a felállás, és érzem, hogy neked sem... de akkor meg attól függ, hogy a két fél hogyan érzi.
2021. máj. 17. 11:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!